Hvilke Programmer Er Det For Rengjøring Av Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Programmer Er Det For Rengjøring Av Datamaskinen
Hvilke Programmer Er Det For Rengjøring Av Datamaskinen

Video: Hvilke Programmer Er Det For Rengjøring Av Datamaskinen

Video: Hvilke Programmer Er Det For Rengjøring Av Datamaskinen
Video: hvordan gjøre datamaskinen raskere uten programmer! - Help videos in Norwegian 2024, Kan
Anonim

Langsom drift av datamaskinen, redusert ledig plass på harddisken - en konsekvens av at unødvendige filer har samlet seg i systemet. For å raskt fjerne dem, brukes spesielle programmer.

Hvilke programmer er det for rengjøring av datamaskinen
Hvilke programmer er det for rengjøring av datamaskinen

Windows standardprogram

Windows-operativsystemet har et innebygd verktøy som heter cleanmgr.exe. Det er ikke nødvendig å laste det ned på eksterne ressurser, det er i listen over verktøy. Etter at du har startet verktøyet, må du velge stasjonen du vil skanne og vente en stund. Selve programmet vil finne unødvendige filer og tilby å slette dem - det gjenstår bare å krysse av for de nødvendige elementene.

CCleaner

Dette er et ganske vanlig program for rengjøring av harddisken og registeret. Det lar deg også avinstallere programvare du ikke bruker, og har andre standardfunksjoner. CCleaner er enkel å bruke: du kan tømme datamaskinen etter å ha trykket på noen få taster.

Auslogics BoostSpeed

Et kraftig programvareverktøy som inkluderer over 15 verktøy. Hovedfunksjonene deres er: sletting av unødvendige filer, rengjøring av registeret, konfigurering av systemet for raskt arbeid. Det er mulig å sjekke manuelt og automatisk.

Revo avinstalleringsprogram

Arbeid med dette programmet krever nøyaktighet: det renser datamaskinen veldig dypt, kvitter seg med alle spor av slettede programmer, inkludert nøkler til dem, glemte mapper osv. Ved hjelp av Revo Uninstaller kan du også opprette et systemgjenopprettingspunkt som vil gjenopprette PCen til et bestemt tidspunkt.

Wise Disk Cleaner pro

Det er et profesjonelt rengjøringsverktøy som hjelper deg med å raskt og enkelt fjerne søppel fra harddisken. Wise Disk Cleaner er i stand til å oppdage over 50 typer søppelfiler. Om nødvendig kan du legge til dine egne synspunkter. Etter at skanningen er fullført, vil programmet tilby å vise hver fil som tilbys for sletting. En helautomatisk modus er også mulig.

Glary-verktøy

Hovedfunksjonene til dette programmet er de samme som i tidligere tilfeller. Det er også muligheten for å optimalisere systemminnet, finne og fjerne ødelagte snarveier, endre oppstartsparametrene (et sett med programmer som kjører sammen med operativsystemet).

TuneUp Utilities

En av de nye utviklingene innen programvare for rengjøring av datamaskiner. Det tilbyr å optimalisere systemet og RAM, rydde opp harddisker, defragmentere registret, sette opp oppstart, etc.

Vit-Registry-Fix

Ikke en dårlig systemrens. Etter skanning av datamaskinen kan programmet tilby en løsning for mange feil som har akkumulert under driften av PCen.

Anbefalt: