Populære Programmer For Rengjøring Av Registeret

Innholdsfortegnelse:

Populære Programmer For Rengjøring Av Registeret
Populære Programmer For Rengjøring Av Registeret

Video: Populære Programmer For Rengjøring Av Registeret

Video: Populære Programmer For Rengjøring Av Registeret
Video: verdifullt middel for astma, bronkitt, hoste, lungesvulst, urinveisinfeksjon, hemorroider 2024, Kan
Anonim

Ganske ofte kan PC-brukere legge merke til at datamaskinen deres kjører mye tregere enn den pleide å være. Dette er direkte knyttet til tilstopping av systemregisteret, og det kreves spesielle programmer for å rense det, som det er ganske mange i dag.

Populære programmer for rengjøring av registeret
Populære programmer for rengjøring av registeret

Et skittent register kan ha direkte innvirkning på effektiviteten til hele datamaskinen som helhet. Noen vanlige funksjoner, som tidligere tok mindre enn et sekund, kan ta flere sekunder, og i de mest alvorlige tilfellene, til og med flere minutter. Selvfølgelig påvirker dette produktiviteten ved å jobbe med en datamaskin, og jo lenger du forsinker å løse et slikt problem, jo mer vil situasjonen forverres.

Rengjøringsmiddel

For at datamaskinen din skal fungere bra, må du rengjøre registeret regelmessig. Dette kan gjøres manuelt, men som kjent vet fremgangen ikke stille, og selv denne prosedyren er nå automatisert, og den kan utføres ved hjelp av spesielle programmer.

For eksempel kan en bruker bruke Regcleaner-programmet. Takket være det enkle og intuitive grensesnittet til dette programmet, kan brukeren tømme registeret med bare noen få klikk. Selve programvaren fungerer som følger: den utfører en full skanning av systemet og registeret, i forbindelse med hvilket det søker etter informasjon om de fjernede programmene og forskjellige filforeninger. Etter å ha fullført denne prosedyren, blir brukeren forsynt med detaljert statistikk, som viser at han kan slette unødvendige filer i registret ved hjelp av en spesiell knapp. I tillegg kan programmet søke etter informasjon om gamle, ubrukte programmer, avinstallerte programmer, sletter ubrukte DLL-filer, og programmet er også i stand til å lage sikkerhetskopier av filer før de slettes. Som et resultat, etter fullføring av alle de beskrevne handlingene, kan ytelsen til datamaskinen øke betydelig.

CCleaner

Selvfølgelig er ikke dette programmet det eneste. Det er en annen analog - CCleaner. Den eneste forskjellen fra den forrige versjonen er at brukeren av CCleaner-programmet, ikke bare kan rense registret, men også helt slette informasjon om forskjellige programmer på datamaskinen og fullføre den. Programmet lar deg slette unødvendige og ubrukte filer, frigjør plass på harddisker, rydder opp i registeret og lar deg starte Windows raskere. I tillegg kan du ved hjelp av denne programvaren "rydde opp spor" av brukerens online aktivitet, det vil si slette historikken i nettlesere, slette informasjonskapsler osv. Som et resultat kan vi si at CCLeaner-programmet har en komplett sett med forskjellige funksjoner som kan forbedre ytelsen til datamaskinen til brukeren.

Disse to programmene distribueres helt gratis, noe som betyr at alle enkelt kan finne dem på Internett, laste ned og bruke dem til sitt tiltenkte formål.

Anbefalt: