Hvordan Dimensjonere Et Bord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dimensjonere Et Bord
Hvordan Dimensjonere Et Bord

Video: Hvordan Dimensjonere Et Bord

Video: Hvordan Dimensjonere Et Bord
Video: Inntak OV samtidighetsfaktor 2024, Kan
Anonim

Fremgangsmåten for å endre størrelse på en tabell avhenger av formålet med bruken av den, og utføres av forskjellige metoder i Microsoft Word, Microsoft Excel og HTML-applikasjoner.

Hvordan dimensjonere et bord
Hvordan dimensjonere et bord

Bruksanvisning

Trinn 1

Spesifiser en vilkårlig celle i Excel-tabellen og åpne "Verktøy" -menyen i øvre verktøylinje i applikasjonsvinduet (for Excel-tabeller).

Steg 2

Klikk kategorien Design og klikk på Endre størrelse på knappen i Egenskaper-delen (for Excel-tabeller).

Trinn 3

Spesifiser de ønskede celleadressene i feltet "Velg et nytt dataområde for tabellen" og klikk OK for å bekrefte anvendelsen av de valgte endringene (for Excel-tabeller).

Trinn 4

Pek musemarkøren mot nedre høyre kant av den valgte tabellen og vent til markøren forvandles til en dobbelhodet pil (for Excel-tabeller).

Trinn 5

Dra kanten til ønsket sted for å endre størrelse (for Excel-tabeller).

Trinn 6

Velg kolonnene som skal endres i Word-tabellen, og åpne Tabell-menyen i øvre verktøylinje i applikasjonsvinduet (for Word-tabeller).

Trinn 7

Velg "Tabellegenskaper" og gå til "Kolonne" -fanen i dialogboksen for egenskaper som åpnes (for Word-tabeller).

Trinn 8

Spesifiser ønsket kolonnebredde i de aktuelle feltene, og bekreft valget ditt ved å klikke OK (for Word-tabeller).

Trinn 9

Klikk kategorien Tabell i dialogboksen Tabellegenskaper, og angi de ønskede alternativene i de aktuelle feltene (for Word-tabeller).

Trinn 10

Bekreft anvendelsen av de valgte endringene ved å klikke OK (for Word-tabeller).

Trinn 11

Husk at de originale dimensjonene til HTML-tabellen ikke er angitt og bestemmes i henhold til innholdet i cellene. For å endre størrelsen på den opprettede tabellen, flytt musepekeren over en vilkårlig celle og vent til markøren forvandles til en dobbelhodet pil (for HTML-tabeller).

Trinn 12

Definer eksisterende tabellstørrelser i de spesielle linjalfeltene øverst og til venstre i vinduet, og flytt pilen til ønsket sted (for HTML-tabeller).

Trinn 13

Forsikre deg om at de oppnådde parametrene samsvarer med de ønskede i det ekstra vinduet for endring av størrelse (i parentes data for endring av størrelse er angitt i forhold til eksisterende størrelse) (for HTML-tabeller).

Anbefalt: