Hvordan Lage Et Bord I Et Bord

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Bord I Et Bord
Hvordan Lage Et Bord I Et Bord
Anonim

Kraftige tekstredigerere har omfattende evner for behandling og formatering av dokumentene du oppretter. Ved hjelp av redaktøren kan teksten representeres ved hjelp av forskjellige elementer og former. En av de mest brukte formene for datastrukturering er tabeller. Eventuelle dokumentdata kan vises i form av tabellelementer. Det er fornuftig å sette inn mange elementer og former av redaktøren i hverandre for bedre oppfatning. Videre kan en tabell også spesifiseres som et element i tabellen. Du kan sette inn en tabell i en tabell ved hjelp av et tekstredigeringsprogram.

Hvordan lage et bord i et bord
Hvordan lage et bord i et bord

Bruksanvisning

Trinn 1

Start Microsoft Word editor. I applikasjonen oppretter du et nytt dokument eller åpner et eksisterende. I applikasjonsmenyen velger du "Tabell" - "Sett inn" - "Tabell".

Steg 2

Vinduet til tabellinnstillingsmodus starter på skjermen. Angi parametrene for fremtidig tabell i den. For å gjøre dette, angi verdiene du trenger i feltene "Antall rader" og "Antall kolonner". Juster bredden på kolonnene i feltene nedenfor etter eget ønske. Klikk på "Ok" -knappen. En tabell med de angitte radene og kolonnene vises på det gjeldende arket i dokumentet.

Trinn 3

Plasser markøren i tabellcellen der du vil ha den nestede tabellen. Ring hurtigmenyen til cellen ved å høyreklikke. Klikk i den på linjen "Legg til tabell".

Trinn 4

Applikasjonen vil starte tabellopprettingsmodus som ligner på den som er beskrevet ovenfor. Gjør alle innstillingene for den nestede tabellen og lagre dem med "OK" -knappen. Den opprettede tabellen vises i gjeldende celle i hovedtabellen. Angi formateringen av begge elementene ved å bruke alternativet "Tabell" - "Automatisk tabellformat" eller manuelt angi egenskapene til hver tabell. Juster størrelsen på cellene i henhold til innholdet. Den nestede tabellen i tabellen er bygget.

Anbefalt: