Hvordan Redusere Størrelsen På Presentasjonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redusere Størrelsen På Presentasjonen
Hvordan Redusere Størrelsen På Presentasjonen

Video: Hvordan Redusere Størrelsen På Presentasjonen

Video: Hvordan Redusere Størrelsen På Presentasjonen
Video: Hvordan endre størrelsen på lysbilder i PowerPoint 2024, Kan
Anonim

Når du lager en presentasjon, tenker nesten ikke alle på den endelige størrelsen på den endelige versjonen. Som et resultat må du sortere bildene på nytt fra presentasjonen for å redusere formatet. Du kan også bruke andre metoder, men som regel er bilder de som tar mesteparten av diskplassen i presentasjonen.

Hvordan redusere størrelsen på presentasjonen
Hvordan redusere størrelsen på presentasjonen

Nødvendig

Microsoft PowerPoint-programvare

Bruksanvisning

Trinn 1

De nyeste versjonene av dette programmet har en automatisk bildekomprimeringsfunksjon. Denne funksjonen gir bare en liten komprimering. Hvis en person lager en presentasjon i en tidligere versjon av PowerPoint, er denne funksjonen ikke der, sannsynligvis vil han ikke installere den nye versjonen bare for å redusere vekten på bildene. Komprimering kan utføres som følger: klikk på "File" -menyen, og velg "Save As" -elementet i listen som åpnes. I vinduet som åpnes klikker du på "Service" -knappen, og merker deretter av i boksen ved siden av "Komprimer bilder" -elementet.

Steg 2

Du kan bruke tredjepartsverktøy for å komprimere volumet på presentasjonen, for eksempel NXPowerLite. Denne programvaren fungerer med alle operativsystemplattformer og støtter alle versjoner av presentasjonsfiler, inkludert den nyeste. Fordi programmet er multifunksjonelt, det er et betalt verktøy. Men hvis du trenger å bruke dette programmet bare to eller tre dusin ganger, kan du bruke prøveperioden.

Trinn 3

Kjør programmet, velg grensesnittets språk, dessverre er det ingen russisk lokalisering, så velg engelsk. Gå deretter til programinnstillingene. I kompresjonsforholdsblokken er det ønskelig å sette verdien til Egendefinert komprimering. Her kan du sjekke Tillat bildebeskjæring (kutter av bilder som går utover skjermrammen), Tillat bildestørrelse (reduserer størrelsen på bildene slik at de passer til skjermformatet) og Tillat JPEG-komprimering (komprimerer alle jpeg-bilder).

Trinn 4

Dette programmet lar deg også kode om alle modulene som er innebygd i presentasjonen, og erstatte dem med lignende bilder. Etter slik koding kan ikke moduler redigeres. Med de maksimale kompresjonsinnstillingene angitt, kan komprimeringen av presentasjonsfilen nå 55%, som er mer enn halvparten.

Trinn 5

Etter å ha satt alle innstillingene, gjenstår det å kjøre programmet, og etter en stund vises et lite vindu på skjermen med en melding om fullføring av operasjonen for å redusere presentasjonen. Dette vinduet viser filstørrelsene før og etter optimaliseringen, samt graden av komprimering.

Anbefalt: