Populære Programmer For å Arbeide Med Arkiver

Populære Programmer For å Arbeide Med Arkiver
Populære Programmer For å Arbeide Med Arkiver

Video: Populære Programmer For å Arbeide Med Arkiver

Video: Populære Programmer For å Arbeide Med Arkiver
Video: Hvordan Kartlegge Arbeidsmiljø og Bygge arkiv - Grønn Jobb HMS-system 2024, Kan
Anonim

Brukere står overfor å jobbe med arkiver nesten fra det øyeblikket de kjøpte sin første PC. Og over tid innser de at et arkiv er en praktisk måte å lagre og overføre nesten alle filer til andre brukere.

Populære programmer for å arbeide med arkiver
Populære programmer for å arbeide med arkiver

Å jobbe med arkiver for uerfarne brukere virker ikke veldig enkelt, selv om det faktisk ikke er noe komplisert i det. Som det allerede fremgår av betydningen av selve begrepet, lar arkivering deg komprimere filer og mapper, og overføre dem derfor enkelt til andre brukere på flash-stasjoner, disker eller via Internett.

Etter min mening bør ett av de følgende to programmene brukes til å jobbe med arkiver:

1. WinRAR. Et gammelt og veldig populært program. Grensesnittet er ekstremt enkelt, og du kan jobbe med det gjennom hurtigmenyen som vises når du høyreklikker. WinRAR fungerer raskt, komprimerer filer av forskjellige typer godt, lar deg jobbe med arkiver av forskjellige typer.

Når du bruker programmet, må du ta hensyn til at det er betalt (kostnaden er omtrent 2000 rubler for en enkeltbrukerversjon), men du kan bruke en prøveperiode.

2,7-glidelås. Også et veldig populært og praktisk program. Det anbefales ofte av eksperter fordi det er gratis og lar deg komfortabelt arbeide med forskjellige arkivtyper. 7-Zip kan også trygt anbefales til lite erfarne brukere, siden det har et enkelt grensesnitt (på russisk også), kan det være tilstede i hurtigmenyen (som åpnes når du høyreklikker).

Nyttig tips: når du studerer arkiveringsgrensesnittet, vær oppmerksom på at du kan angi et passord når du oppretter et arkiv. I dette tilfellet er det bare personen du gir passordet til, som kan pakke ut og vise filen (mappe med filer). Denne funksjonen er praktisk for overføring over Internett-arkiver som inneholder informasjon som du ikke ønsker å se i det offentlige området.

Anbefalt: