Hvilke Programmer Er Det For å Lage Videoer

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Programmer Er Det For å Lage Videoer
Hvilke Programmer Er Det For å Lage Videoer

Video: Hvilke Programmer Er Det For å Lage Videoer

Video: Hvilke Programmer Er Det For å Lage Videoer
Video: HVORDAN Å LAGE VIDEO TIL SOSIALE MEDIER 2024, April
Anonim

I dag er det ikke lenger et spesielt problem å lage din egen video fra bilder, musikkfiler og videoer. Tilstedeværelsen av spesialisert programvare gjør prosessen med videoredigering interessant og spennende.

Hvilke programmer er det for å lage videoer
Hvilke programmer er det for å lage videoer

Å lage en film hjemme er enkelt

Hvis du lurer på hvilket program som er best for redigering av din egen video, må du ikke skynde deg å stoppe valget ditt på noen. Hver av applikasjonene har sine egne fordeler og ulemper, sitt eget sett med verktøy og maler som du ikke finner i et annet program. Derfor vil det ikke være overflødig å installere flere videoredigerere på datamaskinen, hvis funksjoner kan kombineres, kombineres og brukes for å oppnå det beste sluttresultatet.

Hva du akkurat skal velge er opp til deg. Men å bli kjent med de mest populære programmene for å lage videoklipp skader ikke. Du bør for eksempel være oppmerksom på standard Windows Movie Maker-applikasjon, som er inkludert i monteringen av Windows-operativsystemet. Programmet er multifunksjonelt, det lar deg kombinere bilder, videofiler, legge dem med bakgrunnsmusikk, angi overganger og videoeffekter, titler og titler på en film eller dens individuelle deler. Det er også en funksjon for å lage en autofilm, som du kan lage en video med på autopilot. Du trenger bare å velge en stil for det ferdige klippet og starte prosessen. Programmet er ganske enkelt å bruke, så selv en nybegynner kan mestre det.

Nyttige videoprogrammer

Du kan legge til bilder, musikk, tekst og en rekke overgangs- og rammeeffekter til videoen din ved hjelp av det lille, men brukbare PhotoToFilm-programmet. Det er sant, i motsetning til de fleste programmer, har det ikke et rikt malerbibliotek, men det kan lage et enkelt videoklipp.

Sonys Vegas Movie Studio HD Platinum-applikasjon har god ytelse og funksjonalitet. Det er en kraftig videoredigerer som lar deg lage en film av høy kvalitet med vakre spesialeffekter, overganger. Det er også funksjoner for overlegg av musikk og tekst og mange andre nyttige og nødvendige verktøy for videoredigering.

Wondershare Vivideo 2 er et annet program for å lage fulle klipp og videoer. Rikt bibliotek med maler, overganger, animerte lysbildeovergangseffekter. Støtter alle kjente lyd-, foto- og videoformater. Den ferdige filmen kan brennes til DVD og også for visning på alle bærbare medier.

Et veldig enkelt Xilisoft Movie Maker-program. Det lar deg veldig raskt ikke bare komponere videoen, men også, hvis nødvendig, redigere videofiler, kutte, dele inn i deler og lime videoen.

Anbefalt: