Hvordan Lage En 3D Retro-effekt Med Utseendepanelet I Adobe Illustrator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En 3D Retro-effekt Med Utseendepanelet I Adobe Illustrator
Hvordan Lage En 3D Retro-effekt Med Utseendepanelet I Adobe Illustrator
Anonim

I denne opplæringen vil jeg gå gjennom noen få enkle effekter du kan bruke på tekst for å gi det et retro-utseende ved hjelp av Utseende-panelet i Illustrator. Disse effektene ødelegger ikke tekstobjektet, så du kan når som helst endre innholdet i teksten mens du beholder utseendet.

Det endelige resultatet
Det endelige resultatet

Nødvendig

  • Adobe Illustrator-program
  • Ferdighetsnivå: Nybegynner
  • Tid til å fullføre: 15 minutter

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et nytt dokument i alle størrelser, så lenge teksten passer på det.

Mal bakgrunnen med en pent dempet blågrå farge, velg Type Tool (T) og skriv et ord ved hjelp av innstillingene vist på bildet.

I dette tilfellet bruker vi skriften Myriad Pro, farge svart, størrelse 100 px, sporingsbredde 100.

Hvis du ikke har Myriad Pro-skrifttypen installert på systemet ditt, kan du bruke en annen fet skrift.

Bilde
Bilde

Steg 2

Velg teksten, gå til Utseende-panelet (Vindu> Utseende) og trykk Legg til nytt slag nederst på panelet. Skriv inn verdiene som vist på bildet.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Velg det nyopprettede nye streket i Utseendepanelet og klikk Legg til ny effekt nederst på panelet. Velg deretter effekten Distort & Transform> Transform, skriv inn verdiene som på bildet og klikk OK for å godta endringene.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Legg til et nytt slag som vi gjorde før, men med innstillingene vist på dette bildet. Forsikre deg om at det nye slaget er under det forrige i Utseendepanelet. Vi vil legge noen flere elementer over hverandre, sørge for at de er i riktig rekkefølge.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Dupliser det opprettede stryket og plasser det under det forrige. Bruk Transform-effekten på den som på bildet, og sett opacity til 34% for å skape effekten av en liten indre skygge.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Da vi først begynte å redigere tekstobjektet, var det allerede et tomt fylllag i Utseendepanelet - Fyll. Velg det og mal med fargen på vårt første slag.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Dupliser fyllingslaget, og fyll det i stedet for den faste fargen med favorittmønsteret ditt. Jeg bruker en sikksakk her, men ethvert svart mønster med gjennomsiktige elementer vil fungere. Sett blandemodus til overlegg slik at den svarte blandes med fargen under.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Dupliser det mørke streket fra de forrige trinnene og legg det under fyllingslagene i Utseendepanelet. Velg den, klikk Legg til ny effekt og velg Forvreng & transformer> Transformer. Skriv inn verdiene som vises på bildet. Før du klikker OK, må du sørge for at du setter 7 i feltet Kopier.

Bilde
Bilde

Trinn 9

Kopier det siste slaget og legg det ned. Klikk på Transform-lenken i strekegenskapene i Utseendepanelet for å endre parametere for effekten. Sett kopier til 11 og klikk OK. Endre deretter blandemodus til Multiply og sett opacity til 25%.

Anbefalt: