Slik Kobler Du Til Den Innebygde Mikrofonen

Innholdsfortegnelse:

Slik Kobler Du Til Den Innebygde Mikrofonen
Slik Kobler Du Til Den Innebygde Mikrofonen

Video: Slik Kobler Du Til Den Innebygde Mikrofonen

Video: Slik Kobler Du Til Den Innebygde Mikrofonen
Video: [How to] use your built in microphone 2024, Kan
Anonim

I tillegg til de kraftigere tekniske egenskapene, har nye bærbare datamaskiner en innebygd mikrofon i tillegg til de kraftigere tekniske egenskapene. Tidligere måtte du kjøpe den separat. Det kan bli skadet, tapt, tok ekstra plass osv. Alt dette er i fortiden. Men det hender at den innebygde mikrofonen ikke er aktivert som standard. Dette problemet kan lett håndteres.

Slik kobler du til den innebygde mikrofonen
Slik kobler du til den innebygde mikrofonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk om den bærbare datamaskinen din har en innebygd mikrofon. Som nevnt tidligere kommer moderne bærbare datamaskiner med innebygde mikrofoner, men denne sjekken vil ikke være overflødig. Plutselig har du en spesiell modell. Gjennomgå dokumentene for den bærbare datamaskinen. Det må absolutt angis sitt komplette sett. Et annet alternativ: hvis den bærbare datamaskinen din har et webkamera, bør det definitivt være en innebygd mikrofon. Du kan også se tilstedeværelsen gjennom enhetsbehandling.

Steg 2

Gå til Start-knappmenyen. Velg "Kontrollpanel". Velg "Sound" -delen i vinduet som vises. Et vindu vises. I den velger du "Opptak" -fanen for å aktivere den innebygde mikrofonen. Hvis den finnes på din personlige datamaskin, vil den vises i listen over enheter. Klikk på Egenskaper-knappen. Vinduet som vises skal indikere om den innebygde mikrofonen er aktiv.

Trinn 3

Kontroller lydoverføringsnivået til mikrofonen. Det er mulig at den er aktiv og fungerer, men satt opp for en veldig stille sending. Øk følsomheten til enheten. Gå til "Kontrollpanel", finn "Lyd" -ikonet og dobbeltklikk på det med venstre museknapp.

Trinn 4

Finn mikrofonen i listen over enheter. Klikk på den med høyre museknapp. En hurtigmeny vises. Velg Egenskaper. Finn elementene "Tillat applikasjoner å bruke enheten i eksklusiv modus" og "Prioriter applikasjoner i eksklusiv modus". For å koble til den innebygde mikrofonen, velg den høyeste samplingsfrekvensen og bitdybden. Bruk endringer.

Trinn 5

Test mikrofonen din. Hvis du kan høre godt, har du konfigurert alt riktig. Hvis ikke, kan du prøve å endre innstillingene igjen i fanen "Forbedringer", som du også kan finne i mikrofonegenskapene. Hvis dette ikke hjelper, er saken mest sannsynlig i en fabrikksvikt. Beskriv problemet og bruk garantireparasjonstjenesten i servicesenteret.

Anbefalt: