Hvordan Sette Opp Den Innebygde Mikrofonen På En Bærbar Datamaskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Opp Den Innebygde Mikrofonen På En Bærbar Datamaskin
Hvordan Sette Opp Den Innebygde Mikrofonen På En Bærbar Datamaskin

Video: Hvordan Sette Opp Den Innebygde Mikrofonen På En Bærbar Datamaskin

Video: Hvordan Sette Opp Den Innebygde Mikrofonen På En Bærbar Datamaskin
Video: 20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №41 2024, April
Anonim

Den innebygde mikrofonen i en moderne bærbar datamaskin er en stor fordel sammenlignet med eldre datamaskiner, når du måtte kjøpe en mikrofon, koble den til en datamaskin og legge den ved siden av den: ekstra penger, ekstra tid, ekstra plass. Men den innebygde mikrofonen slår seg også noen ganger ikke automatisk. Hvordan takle dette?

Hvordan sette opp den innebygde mikrofonen på en bærbar datamaskin
Hvordan sette opp den innebygde mikrofonen på en bærbar datamaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, sjekk om den bærbare datamaskinen din har en mikrofon i prinsippet. Generelt er nå 99% av bærbare datamaskiner produsert med en innebygd mikrofon, men det vil ikke være unødvendig bekreftelse. For å gjøre dette, inspiser laptop-saken og les spesifikasjonen. Dokumentene for den bærbare datamaskinen din vil definitivt indikere om den har en innebygd mikrofon eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis den bærbare datamaskinen din har et webkamera, er det sikkert en mikrofon. Mikrofonen kan også sees gjennom Enhetsbehandling.

Steg 2

Sjekk tilstedeværelsen og innstillingene til mikrofonen via kontrollpanelet på den bærbare datamaskinen. I kontrollpanelet åpner du "Lyd" -delen, "Opptak" -fanen. Hvis mikrofonen er innebygd i datamaskinen din, vil den vises der. Klikk på Egenskaper-knappen. Sjekk om den er aktivert, enhetsinnstillingene i kategoriene "Nivåer", "Forbedringer", "Avansert".

Trinn 3

Hvis mikrofonen som en enhet er tilstede i kontrollpanelet, men du fremdeles ikke kan høre den, kan det være at den er konfigurert for en veldig lydoverføring. I dette tilfellet er det nødvendig å øke følsomheten til enheten. Gå til kontrollpanelet igjen og åpne delen "Lyd". Åpne menypunktet "Egenskaper" for mikrofonenheten. I kategorien "Avansert" merker du av i boksen ved siden av "Tillat applikasjoner å bruke enheten i eksklusiv modus" og "Prioriter applikasjoner i eksklusiv modus". Sett den deretter til den høyeste bit- og samplingsfrekvensen. Prøv deretter å teste mikrofonen. Hvis alt er i orden, er stemmen din tydelig hørbar, det betyr at du har konfigurert enheten riktig. Hvis du fremdeles ikke kan høre deg, kan du prøve å endre bitdybde og frekvens igjen. Vær oppmerksom på at problemet også kan være i lydforsterkningen, som justeres i fanen "Forbedringer".

Anbefalt: