Slik Deaktiverer Du Den Innebygde Mikrofonen

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Den Innebygde Mikrofonen
Slik Deaktiverer Du Den Innebygde Mikrofonen

Video: Slik Deaktiverer Du Den Innebygde Mikrofonen

Video: Slik Deaktiverer Du Den Innebygde Mikrofonen
Video: 40 отборных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу #2 2024, Kan
Anonim

Når du kobler en ny enhet til datamaskinen din, er det ofte en konflikt med den gamle hvis en av dem ikke er deaktivert. Det samme gjelder mikrofoner - til du slår av den innebygde, vil den nye ikke fungere, eller det vil med jevne mellomrom oppstå feil.

Slik deaktiverer du den innebygde mikrofonen
Slik deaktiverer du den innebygde mikrofonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble en ny mikrofon til riktig kontakt på lydkortet, vanligvis merket med et ikon med bildet. Hvis det er nødvendig, installerer du programvaren for den nye enheten din ved først å sette platen i datamaskinens stasjon og bruke veiviseren for maskinvareinstallasjon. Det er best å starte datamaskinen på nytt og deretter se etter en ny mikrofon i listen over enhetsbehandling; Du kan åpne den i datamaskinegenskapene i kategorien "Maskinvare".

Steg 2

Åpne datamaskinens kontrollpanel, i menyen, velg elementet som er ansvarlig for å sette opp lyd-, tale- og lydenheter. I det nye vinduet velger du alternativet for å konfigurere nøyaktig lyder og lydenheter. Et lite vindu med flere faner skal vises på skjermen; gå til den som er ansvarlig for taleinnstillingene.

Trinn 3

I den andre rullegardinmenyen til standard stemmeopptaker velger du den som nylig ble installert i stedet for den innebygde mikrofonen. Bruk endringer; Hvis nødvendig, utfør en maskinvarekontroll, bare i tilfelle du bruker et spesielt innebygd verktøy som du kan kjøre nedenfor fra samme fane. Bruk og lagre endringene.

Trinn 4

Start datamaskinen på nytt i tilfelle, selv om systemet ikke krever det. Etter at Windows har startet, åpner du innstillingene for volumkontrollen til de tilkoblede lydenhetene. om nødvendig, gjør også innstillingene i programmet som ble installert med driverne på mikrofonen.

Trinn 5

Åpne programmet der du vil bruke den nye lydenheten til å ta opp tale, gjør også de foreløpige innstillingene der. Hvis du skal bruke den til Skype-samtaler, kan du ringe en testanrop til en spesiell testtjeneste - det vil hjelpe deg med å bestemme hvilke konfigurasjonsparametere du trenger å konfigurere for utstyret ditt.

Anbefalt: