Hvordan Bygge En Driver

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge En Driver
Hvordan Bygge En Driver

Video: Hvordan Bygge En Driver

Video: Hvordan Bygge En Driver
Video: HVORDAN LAGE MUSIKK GRATIS (FL Studio tutorial #2) 2024, April
Anonim

Det tar lang tid å skrive en enhetsdriver, og du bør også være forberedt på at feilsøking kan ta lang tid.

Hvordan bygge en driver
Hvordan bygge en driver

Nødvendig

  • - et program for å skrive drivere;
  • - emulator.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er ny i utviklingen av enhetsdrivere, kan du lese veiledningen om hvordan du lager en. Når du velger litteratur, må du være spesielt oppmerksom på plattformen som enhetsdriveren er ment for, da dette er av grunnleggende betydning. Dessuten vil det ikke være overflødig å konsolidere kunnskapen om objektorientert programmering, dette vil hjelpe deg med å bedre forstå aspektene ved programvareutvikling for enheter.

Steg 2

Gå til den programmatiske delen av enhetsdriverenheten. Du må laste ned et programvareutviklingsverktøy som Driver Development Kit hvis du oppretter drivere for Windows-operativsystemet. Programmet har også mer praktiske kolleger, for eksempel Numega Driver Studio. Også de fleste programmer for å lage drivere for Windows er betalt, noe som gjør det vanskelig å avgjøre på forhånd om dette utviklingsverktøyet er riktig for deg.

Trinn 3

I tilfeller der du skriver drivere for Ubuntu-operativsystemer, bruk Linux Device Driver Kit-programvaren. Du kan også laste ned alle nødvendige programmer på Internett fra de offisielle nettstedene til utviklerne.

Trinn 4

Skriv koden til enhetsdriveren. Dette kan ta ganske lang tid avhengig av utstyrets kompleksitet. Sjekk den skrevne koden for feil, sjekk om den fungerer på emulatoren i miljøene du skal bruke den.

Trinn 5

Kompiler den skrevne koden til en installasjonsfil, skriv den til disken sammen med kildekoden, som du muligens trenger mer enn en gang for å feilsøke arbeidet i operativsystemet, med tanke på oppdateringer. Kontroller driveren på flere datamaskiner samtidig, slik at du ikke trenger å omskrive den mange ganger i fremtiden.

Anbefalt: