Hvilket Program Du Skal åpne ISO-bilder

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Program Du Skal åpne ISO-bilder
Hvilket Program Du Skal åpne ISO-bilder

Video: Hvilket Program Du Skal åpne ISO-bilder

Video: Hvilket Program Du Skal åpne ISO-bilder
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, April
Anonim

Arbeid med disker og flash-stasjoner er en integrert del av samarbeidet med datateknologi. Men for innspilling av plater av høy kvalitet, arbeid med bilder, trengs det gode programmer, som det ikke er så mange av.

Hvilket program du skal åpne ISO-bilder
Hvilket program du skal åpne ISO-bilder

Det er et veldig stort antall programmer for opptak, emulering av bilder, samt for arbeid med disker, flash-stasjoner. Hver av dem har sitt eget vakre skall, litt modifiserte eller fullstendig omskrevne algoritmer. Men for brukeren har to ting alltid vært det viktigste: stabilitet og arbeidsresultat.

UltraISO

Det er et stort antall forskjellige rangeringer på Internett, som er skrevet av forskjellige nettsteder. Hvert nettsted tilbyr sitt eget program og kaller det det beste. Mange roser designet, men tar ikke hensyn til det store antallet feil. Det eneste kriteriet som aldri endres er tilgjengeligheten av gratisversjonen.

Gratis versjoner kan være offisielle og hacket. Nesten hvert program har en gammel versjon som ikke krever betaling, men som fungerer bra. De nye versjonene legger til noen bjeller og fløyter som de ber om betaling for.

Vi kan bare anbefale ett program som aldri har forverret seg under hele dets eksistens - dette er UltraISO. Dette programmet fungerer ikke bare med.iso-utvidelsen, men også med andre formater:.mdf,.mds,.img,.ccd,.sub,.bin,.cue,.nrg. Disse formatene behandles av de mest populære programmene og åpnes i ethvert program av denne typen.

UltraISO-programmet fungerer på en betalt basis. Den årlige nøkkelen koster ca $ 25. Det er også utdaterte versjoner som fungerer gratis og er stabile. Den offisielle versjonen er installert med en prøveperiode på 30 dager.

Et interessant faktum er at ISO-formatet ble populært under utgivelsen av dette programmet.

UltraISO lar deg skrive informasjon til plater, samt lage bilder. Når du installerer programmet, foreslås det å installere en emulator som lager en virtuell disk. Med den kan du se alle bildene uten å skrive dem til en materialdisk. UltraISO lar deg også lage en oppstartbar USB-flashstasjon. Dette alternativet er nyttig for de som installerer operativsystemer på nytt eller bruker programmer av denne typen.

Andre programmer

Programmet Alkohol120% var veldig populært. I dag kan du bruke både den nye og den gamle versjonen. Programmet er eksklusivt betalt. Nye versjoner kommer ikke med store oppdateringer.

En stor blokk med programmer for arbeid med Nero-plater fortjener også oppmerksomhet. Det fungerer ganske stabilt og vil hjelpe deg med å åpne filer i.iso-format, men det kan gi feil som ikke kan elimineres. Det skal bemerkes at bildeopptak noen ganger er gjort med feil. Programmet fungerer på en betalt basis.

Du kan bruke andre programmer, men de som presenteres her er den mest populære og stabile programvaren i verden.

Anbefalt: