Hvordan Frigjøre Minne På En PDA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Frigjøre Minne På En PDA
Hvordan Frigjøre Minne På En PDA

Video: Hvordan Frigjøre Minne På En PDA

Video: Hvordan Frigjøre Minne På En PDA
Video: Как создавать инновационные технологии, Эбби Фихтнер 2024, April
Anonim

Det er et kjent faktum: det er aldri mye RAM i en PDA. Det skjer slik at hvis du i tillegg til to applikasjoner som allerede kjører, kjører en tredje, kan dette føre til et krasj. For å forhindre en så irriterende forekomst, må du frigjøre noe minne.

Hvordan frigjøre minne på en PDA
Hvordan frigjøre minne på en PDA

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke installer ressurskrevende applikasjoner som "tungvektspill" eller navigasjonsprogrammer på lomme-PC-en, med mindre det er et presserende behov for det. Hvis ikke nødvendig, må du ikke holde flere applikasjoner åpne. Prøv å ikke bruke forskjellige dekorasjonselementer i systemet og grafiske skall. Dette er i tillegg åpne prosesser som du kan klare deg uten.

Steg 2

Sjekk oppstarten av din PDA. Fjern alle unødvendige applikasjoner fra den. For å gjøre dette, bruk "Utforsker" -programmet, åpne Windows-mappen, i den "Oppstart" og fjern snarveiene til alle unødvendige applikasjoner. Dette vil fjerne PDA-minnet.

Trinn 3

Start PDA-en på nytt. Dette er nødvendig for å stoppe alle prosesser som kjører. Etter omstart vil minnet til Pocket PC-en være okkupert utelukkende av operativsystemprosessene. Bruk SKTools-verktøyet for å frigjøre minne på din PDA. Det vil tillate deg å deaktivere kjørende programmer med muligheten for påfølgende autorun.

Trinn 4

Bruk MemMaid- eller TaskMgr-applikasjoner. Enhver annen prosessleder vil også fungere. Det er nødvendig for å deaktivere ubrukte systemprosesser. Hvis du skal deaktivere prosesser manuelt, må du ikke berøre de som er ansvarlige for funksjonen til PDA-operativsystemet. Ellers vil du ikke bare frigjøre minne, men også provosere alvorlige feil på enheten, hvis konsekvenser kan være alvorlige.

Trinn 5

Deaktiver applikasjoner som ikke er relatert til operativsystemets funksjon for å frigjøre minne på PDA-en. I det store og hele påvirker de ikke ytelsen til systemet, slik at de kan deaktiveres uten noen konsekvenser.

Trinn 6

For å spore unødvendige applikasjoner, se hvilke prosesser som startes umiddelbart etter at systemet har startet opp, og ta i betraktning at du allerede har fjernet autolastingen. Du kan lukke prosessene som starter senere.

Anbefalt: