Hvilket Program Skal Du åpne Filer Med Utvidelsen Mdf

Innholdsfortegnelse:

Hvilket Program Skal Du åpne Filer Med Utvidelsen Mdf
Hvilket Program Skal Du åpne Filer Med Utvidelsen Mdf

Video: Hvilket Program Skal Du åpne Filer Med Utvidelsen Mdf

Video: Hvilket Program Skal Du åpne Filer Med Utvidelsen Mdf
Video: Hvordan bruke opplasted filer på Growdly.com 2024, Kan
Anonim

Nybegynnere av PC-brukere kan oppleve forskjellige problemer forbundet med driften av en PC. Det mest populære problemet er å åpne ikke-standardfiler.

Hvilket program skal du åpne filer med utvidelsen mdf
Hvilket program skal du åpne filer med utvidelsen mdf

En bruker som har jobbet med en personlig datamaskin i flere år, kan enkelt løse problemet med å åpne filer med MDF-utvidelsen, men en nybegynner vil ikke kunne løse problemet uten å spørre. Filer i MDF-format - diskbilde. Diskbilder er veldig praktiske å bruke, siden det ikke er behov for å se etter en boks med disk, lagre den osv. Bildet tar selvfølgelig litt plass på datamaskinen, men det er fortsatt mye mer praktisk. Brukeren kan enkelt bruke dette bildet når som helst.

Utvide MDF

Som nevnt ovenfor er MDF et bilde av en CD eller DVD-plate, men i tillegg til at en fil i dette formatet også kan være en MS SQL Server-database. Det skal bemerkes at du vanligvis sammen med filer i MDF-format ofte kan finne filer med ISO- eller MDS-utvidelsen. Disse utvidelsene indikerer også at filen er et diskbilde. I dag er det mange forskjellige programmer som en bruker av en personlig datamaskin kan åpne en fil med MDF-utvidelsen. Den største fordelen med slike programmer er at de er helt gratis.

Hvordan åpne et MDF-filformat?

Det mest populære programmet som gir en PC-bruker muligheten til å åpne filer i MDF-format, er Daemon Tools. Ulike versjoner av denne programvaren finnes i dag. Daemon Tools Lite er en helt gratis versjon av programmet, takket være at brukeren enkelt kan montere et diskbilde i en virtuell stasjon. For å kunne bruke Daemon Tools Lite, trenger en PC-bruker bare å laste ned og installere den. Deretter må du velge filen i MDF-format og montere den på den virtuelle stasjonen. Selve programmet dukket opp for lenge siden, og nesten alle bruker det.

Et veldig bra program er Alkohol 52%. Prinsippet om å jobbe med Alkohol 52% -programmet er helt identisk med Daemon Tools Lite. Med denne programvaren kan brukeren også montere filer i MDF-format til virtuelle stasjoner. Hovedforskjellen i dette programmet er at det har funksjonen å brenne plater fra et bilde. Denne programvaren distribueres også gratis.

Det skal bemerkes at det er ganske enkelt å bruke alle programmene som er presentert ovenfor. Grensesnittet deres er enkelt og praktisk samtidig, noe som betyr at selv en nybegynner kan bruke dem.

Anbefalt: