Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For En Fotograf

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For En Fotograf
Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For En Fotograf

Video: Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For En Fotograf

Video: Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For En Fotograf
Video: Lurer du på hvilken Gaming-PC du skal kjøpe? Se her! 2024, Kan
Anonim

Fotografer har sine egne spesifikke krav til en bærbar datamaskin. For ham er ikke bare den lette vekten til mobilenheten viktig, noe som vil være veldig merkbar ved utendørs fotoseanter. Bærbar PC-ytelse må også være på nivå for rask og effektiv redigering. Og selvfølgelig er skjermen viktig.

Hvilken bærbar PC du skal kjøpe for en fotograf
Hvilken bærbar PC du skal kjøpe for en fotograf

Bruksanvisning

Trinn 1

Matrisen til en bærbar PC for en fotograf må ha fargegjengivelse av høy kvalitet og gode synsvinkler, slik at flere mennesker komfortabelt kan se på bilder på en bærbar PC-skjerm samtidig. For slike krav, for eksempel, er en IPS-matrise godt egnet. Du kan også finne bærbare skjermer til S-IPS Super IPS-systemet. Retina-skjermer på moderne MacBook Air og Pro er også fine. Konvensjonelle TN-matriser til budsjett-bærbare datamaskiner ser litt dårligere ut, men du kan velge et godt alternativ blant dem. Ikke vær lat å koble til en flash-stasjon med testbilder for å evaluere kvaliteten på skjermen til en mobil enhet i butikken. Lederne vil gjerne gi deg en slik mulighet.

Størrelsen på matrisen til enheten som er beregnet på fotografering "lys" bør ikke overstige 15 tommer. Skjermer mindre enn 13 tommer kan ikke lenger gi en god bildeoppløsning og en lett å se størrelse.

Steg 2

Bærbar PC-ytelse er en viktig parameter hvis du kjøper den til studiofotografering eller arbeider i mørkerom-modus. Mens fotografen leter etter den rette vinkelen, bruker assistenten en bærbar datamaskin til å behandle og retusjere bildene rett under den betjente hendelsen. Kraftig fotoprogramvare krever minst 4 GB minne og en Intel Core i5-prosessor.

Trinn 3

En bærbar PC med et raskt nok grafikkort vil være et godt alternativ for en fotograf. Dette er for eksempel viktig når du redigerer videoer og 3D-modellering. Høyytelses mobile løsninger fra Nvidia og Amd vil gjøre dette arbeidet mer effektivt. En integrert Intel-grafikkbrikke er nok til normal 2D-fotografering.

Anbefalt: