Hvordan Lage En Fargeovergang

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Fargeovergang
Hvordan Lage En Fargeovergang

Video: Hvordan Lage En Fargeovergang

Video: Hvordan Lage En Fargeovergang
Video: Hvordan lage slim uten lim og linsevatn!❤️ 2024, Kan
Anonim

Color fade-effekten kan få bildet til å spille på en ny måte. Utjevning av alle fargevinklene på tegningen er kunstnerens hovedoppgave. Men med fremveksten av datamaskiner og programvare for bildebehandling har løsningen på dette problemet blitt mye enklere.

Hvordan lage en fargeovergang
Hvordan lage en fargeovergang

Bruksanvisning

Trinn 1

En jevn overgang av farge kalles en gradient. Det kan gjøres i nesten hvilken som helst multifunksjonell fotoredigerer, mens selve prinsippet om å jobbe med en gradient forblir det samme. Det mest kjente programmet for bildebehandling og bildefremstilling er Adobe Photoshop.

Steg 2

Gå til Photoshop, opprett et nytt dokument eller velg bildet der du vil gjøre en fargeovergang. Velg "Fill" -verktøyet, som ligger i panelet ved siden av "Eraser" og holder venstre museknapp, i listen som åpnes, klikker du "Gradient".

Trinn 3

Juster fargene etter behov for gradienten din. Dette kan gjøres i verktøylinjen ved å klikke på de svarte og hvite rutene vekselvis. For å tegne en gradering, hold nede høyre museknapp og dra en linje over lerretet i den retningen du vil at fargeovergangen skal vises.

Trinn 4

Etter at du har sluppet musen, blir lerretet ditt fylt med en jevn gradient. Nå må du konfigurere det riktig. Til venstre i toppanelet (gradientfyllingspanel), klikk på den fargede stripen. Et vindu med tre blokker "Innstillinger", "Gradient" og "Kontrollpunkter" åpnes foran deg.

Trinn 5

Velg ønsket gradienttype i den første delen. Den kan bestå av enten to eller tre farger, den kan ha forskjellige retninger. For å gjenopprette gradienten, klikk på pilen over rutene.

Trinn 6

Avkrysningsboksene i "Gradient" -delen, som er plassert som standard langs kantene av en lang stripe, påvirker jevnheten i fargeovergangen fra den ene til den andre. Du kan flytte dem, spore og stille inn ønsket alternativ. Klikk på en av de øverste avmerkingsboksene og angi gradientens opasitet du vil ha på stedet der denne avkrysningsruten er plassert. De nedre avmerkingsboksene er ansvarlige for selve fargen. Hvis du vil endre den, klikker du på en av dem. Når du har fullført alle innstillingene, lukker du vinduet.

Trinn 7

Til høyre for stripen i den øverste linjen er det fem typer graderinger som du kan bruke på bildet ditt: lineær (standard), konisk, radial, speil og diamant.

Trinn 8

Denne delen av panelet følges av "Mode" -funksjonen. Klikk på feltet som gjenspeiler navnet på den valgte modusen, og velg det du vil.

Anbefalt: