Hvordan Lage Et Mod For Spillet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Mod For Spillet
Hvordan Lage Et Mod For Spillet

Video: Hvordan Lage Et Mod For Spillet

Video: Hvordan Lage Et Mod For Spillet
Video: [Norsk] 🔧 Hvordan lage et eget SVERD!!! | Lage en Minecraft Mod | MCreator #4 2024, April
Anonim

Når man ser på nivåene, tegnene og plottene som er opprettet for dataspill, tenker hver spiller før eller siden på å lage sine egne tillegg og modifikasjoner til favorittproduktene sine. Det er takket være denne typen fan-støtte at noen prosjekter bare blir bedre fra år til år.

Hvordan lage et mod for spillet
Hvordan lage et mod for spillet

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk internett for modifikasjoner av spillet. Faktum er at forskjellige motorer reagerer forskjellig på opprettelsen av amatørmodus: for eksempel har den nå legendariske kilden hundrevis, om ikke tusenvis av amatørmodifikasjoner. Dette skyldes nettopp det faktum at Valves produkt er et veldig fleksibelt og tilgjengelig verktøy for brukeren, og det er ikke så vanskelig å mestre det som det virker. På den annen side er det nesten umulig å finne mods for Bioshok, fordi spillet er veldig lukket i naturen, og det er ganske vanskelig å endre eller legge til noe i det. Det er grunnen til at antall tillegg for å spille på Internett direkte karakteriserer kompleksiteten i produksjonen.

Steg 2

Utforsk innebygde og tilpassede verktøy. Den enkleste måten å produsere mods på er med redaktøren. Oftest er disse til stede i strategier som "kartredaktører": en av de mektigste er for eksempel redaktøren for spillet Warcraft 3. Det gir nesten ubegrensede muligheter, takket være hvilke helt nye sjangre ble født på denne motoren. Hvis det ikke er noen offisiell redaktør, er det kanskje et uoffisielt redigeringsverktøy, som også er veldig, veldig praktisk for brukerkreativitet. For Source er det for eksempel Garry's Mod.

Trinn 3

Utforsk forumene for bruk av redaktører. Praksis viser at det er lite sannsynlig at du prøver å lære noe på egen hånd, slik at du vil oppnå mye suksess - produksjonen av tilleggsprogrammer for spill av alle slag kan variere betydelig fra hverandre. På Internett kan du finne et stort antall videoopplæringsprogrammer om redigering av kart, karakterer, steder og skript for ethvert populært spill - etter å ha sett nøye på noen av dem, vil du raskt forstå de grunnleggende prinsippene for å jobbe i programmet.

Trinn 4

Endring kan gjøres ganske enkelt ved å erstatte filene. Hvis du vil erstatte modeller eller et sett med lyder for et spill, vil du mest sannsynlig ikke trenge noen redaktører. Etter å ha laget en modell i 3Dmax, ta vare på kompatibiliteten med spillet - og bare erstatte originalfilen med en ny, vil du "koble" ditt eget tillegg. Et lignende system brukes for eksempel når du oppretter mods for tidlig GTA.

Anbefalt: