Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For Med Arbeid 3d Maks

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For Med Arbeid 3d Maks
Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For Med Arbeid 3d Maks

Video: Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For Med Arbeid 3d Maks

Video: Hvilken Bærbar PC Du Skal Kjøpe For Med Arbeid 3d Maks
Video: 3ds Max для начинающих 1 урок ( интерфейс и создание фигур ) 2024, Kan
Anonim

3D Max er et 3D-grafikkapplikasjon som bruker det meste av datamaskinens ressurser. Slike krav er knyttet til det særegne ved å konstruere tredimensjonale bilder i moderne systemer og kompleksiteten ved å beregne grafiske modeller. For komfortabelt arbeid i programmet, må du velge den mest produktive bærbare eller datamaskinen.

Hvilken bærbar PC du skal kjøpe for med arbeid 3d maks
Hvilken bærbar PC du skal kjøpe for med arbeid 3d maks

Offisielle systemkrav

3D Max-utvikler Autodesk har publisert minimumssystemkravene for at programmet skal kjøres på bærbare datamaskiner. Offisiell informasjon presenteres på selskapets nettsider.

For å kunne installere og kjøre 3D Max 2014, må du ha Windows 7 eller Windows 8 som ditt primære system på datamaskinen din. Prosessoren må ha en 64-biters arkitektur, mens kraften til kjernen påvirker gjengivelseshastigheten og gjengivelsen. 4 GB RAM er minimumskravet, men utvikleren anbefaler 8 GB RAM for mer eller mindre behagelig arbeid. En harddisk på 4,5 GB må være tilgjengelig for installasjon. Det anbefales også å oppdatere nettleseren som er installert på systemet til den nyeste versjonen.

Valg av bærbar PC

Valget av en bærbar PC bør gjøres i samsvar med tre viktige egenskaper som er avgjørende for lanseringen av programmet. Først og fremst må du ta hensyn til skjermkortet og dets kraft - jo mer produktivt grafikksystemet er, desto jevnere blir bildekonstruksjonen og jo flere grafiske objekter kan vises. Grafikkytelse påvirker komfortnivået når du arbeider med programmet. Det er ønskelig at mengden grafisk videominne på den bærbare datamaskinen er minst 1 GB. For å kjøre 3D Max trenger du et diskret grafikkort fra Nvidia eller Radeon så nyere modeller som mulig.

Den andre viktige egenskapen for å kjøre 3D Max er den sentrale prosessoren, hvor antall kjerner må være minst 4 for å jobbe med gjengivelse. Det anbefales å bruke de nyeste prosessorene fra Intel (Core i7) og AMD (FX-9590 og nyere). Jo høyere klokkehastighet og jo flere kjerner i steinen, jo bedre vil den takle behandling av beregningsoperasjoner og bygge komplekse grafiske objekter.

Den tredje viktige egenskapen er mengden RAM, hvor mengden bestemmer volumet til den lastede scenen. Jo større objektet er, desto mer data kreves det å lagres i RAM. Det er ønskelig at mengden RAM ikke er mindre enn 8 GB, men når du bygger komplekse objekter, kan det være nødvendig med en bærbar PC med 16 GB.

Pris

Det er verdt å merke seg at kostnaden for en bærbar PC som kan fungere i 3D Max vil være minst 40.000 rubler. Bare de dyreste modellene er i stand til å gi optimal ytelse i programmet. Hvis du bruker 3D Max til utdannelses- eller hobbyformål, kan du kjøpe en bærbar datamaskin som oppfyller produsentens minimumskrav. I dette tilfellet vil den endelige kostnaden for enheten være omtrent 25.000 rubler.

Anbefalt: