Hvilken Bærbar PC Er Best å Kjøpe For Spill

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Bærbar PC Er Best å Kjøpe For Spill
Hvilken Bærbar PC Er Best å Kjøpe For Spill

Video: Hvilken Bærbar PC Er Best å Kjøpe For Spill

Video: Hvilken Bærbar PC Er Best å Kjøpe For Spill
Video: Lurer du på hvilken Gaming-PC du skal kjøpe? Se her! 2024, April
Anonim

Å velge en bærbar PC som fungerer bra i dagens 3D-spill er ikke lett. Det er viktig at, for det første, hver komponent er kraftig nok, for det andre er de alle balansert med hverandre, og for det tredje koster alle slike bærbare datamaskiner så mye som du er villig til å bruke. Denne artikkelen lister opp de mest passende spill-laptop-konfigurasjonene for forskjellige budsjetter.

Hvilken bærbar PC er best å kjøpe for spill
Hvilken bærbar PC er best å kjøpe for spill

Bruksanvisning

Trinn 1

Prosessoren i en spill-bærbar PC må være kraftig nok. Velg derfor bare modeller med Intel Core i7-brikke. På et veldig stramt budsjett - Core i5. AMDs 6. generasjons APU-er er egnet for bærbare spill-bærbare datamaskiner. Dette er modeller med indekser FX, A10 og A8. Med et hvilket som helst prosessorvalg må minnemengden være minst 8 GB. Mer er bedre.

Steg 2

Fra skjermkortets synspunkt er valget mye rikere. Hvis budsjettet tillater det, er prisen på en slik bærbar datamaskin omtrent $ 3000, det er bedre å kjøpe et dobbelt grafikkort. Denne teknologien kalles SLI av Nvidia, og AMD - CrossFire.

Hvis du leter etter et mer beskjedent budsjett, rundt $ 2000, velger du Nvidia Geforce GTX 980M eller 970M. Dette er kraftige nok skjermkort som kan gi høy ytelse i spill.

Med et begrenset budsjett er det bedre å kjøpe en bærbar datamaskin med en vanlig Geforce 840M eller AMD R7-M260DX, men alltid diskret. Integrert grafikk er ikke i stand til å levere den nødvendige spillytelsen.

Trinn 3

Det er bedre å velge bærbare datamaskiner med et mekanisk tastatur. Disse er spesielt laget for profesjonelle spillere. Membrantastaturer som finnes på de vanligste kontor-bærbare datamaskiner, kan raskt mislykkes og er ikke like praktiske i 3D-skytespill.

Anbefalt: