Hvordan Skrive Et Program For Spill

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Et Program For Spill
Hvordan Skrive Et Program For Spill

Video: Hvordan Skrive Et Program For Spill

Video: Hvordan Skrive Et Program For Spill
Video: Директор школы ВЛАДЕЕТ ТЕЛЕКИНЕЗОМ! Мы разозлили маму Балди!!! 2024, Kan
Anonim

Både barn og voksne elsker å spille spill. For førstnevnte er dette hovedaktiviteten, for sistnevnte er det en mulighet til å slappe av og bytte fra hverdagslige problemer til spillereglene. Derfor vil evnen til å komponere programmer for spill være nyttig for nesten alle, uavhengig av alder og yrke.

Hvordan skrive et program for spill
Hvordan skrive et program for spill

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du skriver et program for spill, må du vurdere følgende faktorer:

- deltakernes alder;

- antall deltakere;

- parametere for rommet eller området der spillene skal holdes;

- kommende høytider og viktige arrangementer, hvis det betyr noe;

- tidspunktet på året da spillene skal holdes;

- eventuelle fysiske egenskaper hos deltakerne;

- psykologiske egenskaper, deres interesser og hobbyer.

Steg 2

Hvis spillprogrammet er satt sammen for eldre førskolebarn, bør varigheten ikke overstige 20 minutter. Velg spill for å utvikle fantasi, fingerferdighet og de som du kan uttrykke en rekke følelser under. For eksempel skildrer spillet "Magic Transformations" - barn, på kommando av presentatøren, forskjellige dyr, fenomener og til og med gjenstander.

Trinn 3

For yngre studenter vil det være en god løsning å holde intellektuelle spørrekonkurranser, samt utespill, siden mange av dem synes det er vanskelig å tilpasse seg skolen, og det er et sterkt behov for aktive spill og handlinger.

Trinn 4

Når du designer et program for spill for tenåringer, inkluder spill for å utvikle kommunikasjonsferdigheter. Mellommenneskelig kommunikasjon er akkurat det som er så interessant i deres alder.

Trinn 5

Det er bra å holde stafettstafettløp med store lag, men det er mer praktisk å organisere diskusjonsspill i grupper på ikke mer enn 15 personer.

Trinn 6

Det er vanlig å utføre utendørs spill i frisk luft, siden i dette tilfellet er kroppen beriket med oksygen, noe som er gunstig for fysisk helse. Hvis du har et lite innendørs rom, så hent spill for oppfinnsomhet og utvikling av kreative evner.

Trinn 7

Hvis spillene arrangeres på høytiden før ferien, kan det bli hovedideen til programmanuset. Det er også vanlig at førskolebarn og yngre studenter holder spill relatert til årstidene.

Trinn 8

For hyperaktive barn er det verdt å velge utendørsspill og øvelser som lærer selvkontroll.

Trinn 9

Hvis deltakerne i spillene har en spesiell fysisk utvikling, må du studere de valgte spillene i detalj før du inkluderer dem i programmet. De bør være i alles kraft.

Anbefalt: