Hvordan Skrive Flash-spill

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Flash-spill
Hvordan Skrive Flash-spill

Video: Hvordan Skrive Flash-spill

Video: Hvordan Skrive Flash-spill
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Et flash-spill, som alle andre programmer, trenger du bare å skrive selv, mens du har ferdighetene til å programmere og jobbe med grafikk. Det samme gjelder vanlige flash-applikasjoner, her vil ordningen være omtrent den samme.

Hvordan skrive flash-spill
Hvordan skrive flash-spill

Nødvendig

  • - grafikkredaktør;
  • - Flash MX Professional-program eller dets analoger;
  • - Notisblokkeprogram for å skrive kode.

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk over hovedpoengene i spillet - grafikk, nivåer, regler, bonuser, et sted som handlingen vil finne sted mot, og så videre. Tegn det generelle omrisset eller bare skriv det hele ned.

Steg 2

Etter det, gå til detaljering av den generelle planen, her må du allerede tenke på mer subtile komponenter, for eksempel trinnene for å passere nivået, handlingene som er nødvendige for å fullføre et bestemt trinn, funksjonene i grafikken som må tas for å utføre handlingen og mange andre punkter. Hele denne planen skal ha en logisk orden, og dens poeng skal ikke være i strid med hverandre.

Trinn 3

Når du skriver et bestemt stadium i spillmanuset, lager du visse aspekter av programdelen av ideen. I tilfelle du bestemmer deg for å lage skisser, er det best å gjøre dem i grafiske dataredaktører. Eller være i stand til å digitalisere vanlige bilder.

Trinn 4

Last ned og installer programvaren du trenger for å bygge spillet på datamaskinen din, det kan være Flash MX Professional eller et annet brukervennlig program.

Trinn 5

Åpne alle dine flash-skisser i hovedmenyen, og fortsett å jobbe med grafiske objekter og gjøre mer detaljert redigeringsarbeid. Etter det, begynn å tegne figurene i spillet og gjenstandene rundt ham.

Trinn 6

Etter det, legg til antall liv, poeng og andre nødvendige attributter for karakterene basert på konseptet til spillet ditt. Gjør det samme med miljøobjekter - for de som eksisterer som en enkel dekorasjon, ikke foreskriv noe, men for de som vil være direkte involvert i spillet, lag karakterhandlinger som påvirker deres tilstand.

Trinn 7

I programmets ActionScript-vindu skriver du ned de andre detaljene for Flash-spillet ditt. Du kan skrive dem selv, eller du kan bruke malene som allerede er tilgjengelige. Etter å ha lagret spillprosjektet, kjør det for en testkjøring. Hvis feil blir funnet, må du rette opp unøyaktighetene i programkoden.

Anbefalt: