Slik Setter Du Inn Et Bilde I En Ramme I Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Slik Setter Du Inn Et Bilde I En Ramme I Photoshop
Slik Setter Du Inn Et Bilde I En Ramme I Photoshop

Video: Slik Setter Du Inn Et Bilde I En Ramme I Photoshop

Video: Slik Setter Du Inn Et Bilde I En Ramme I Photoshop
Video: Kurs i Photoshop CS6: Slik lager du et svart-hvitt bilde | Utdannet.no 2024, Kan
Anonim

De rike bildebehandlingsfunksjonene i Adobe Photoshop lar deg gi bildet ditt et ferdig utseende ved å plassere det i en ramme. Du kan lage en ramme på forskjellige måter ved å velge farge, størrelse og tekstur du ønsker.

Slik setter du inn et bilde i en ramme i Photoshop
Slik setter du inn et bilde i en ramme i Photoshop

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne bildet ditt. På bildemenyen, bruk kommandoen Bildestørrelse, og se på dimensjonene. Fra Fil-menyen velger du Ny og angir dimensjonene til den nye filen som er større enn hovedbildet etter bredden på rammen. Fyll det nye bildet med en passende farge ved hjelp av Paint Bucket Tool.

Steg 2

Åpne hovedbildet igjen, trykk Ctrl + A for å velge det, og Ctrl + C for å kopiere til utklippstavlen. Åpne filen med rammen og lim inn hovedbildet Ctrl + V.

Trinn 3

Gå til laget med rammen og dobbeltklikk på ikonet. I vinduet Lagstil åpner du skråkant og preger og velger en passende tekstur for fyllingen. Juster parametrene Deps, Size og Soften slik at rammen ser tredimensjonal ut. Legg til indre og ytre skygger (Inner Shadow og Drop Shadow). Velg en farge som er mørkere enn kantfargen fra Satin-menyen, og sett blandemodus til Multiplay.

Trinn 4

Du kan gjøre det annerledes. Åpne hovedbildet og trykk Ctrl + A. Fra kommandoen Valg velger du kommandoen Transformer valg. Hold nede Skift-tasten og endre størrelsen på valget slik at innrykket fra kantene på bildet tilsvarer bredden på rammen.

Trinn 5

I den samme valgmenyen velger du invers kommando eller bruker Ctrl + Shift + I-tastene. Kopier valget til et nytt lag med Ctrl + J. Fyll rammen med en passende farge eller tekstur ved hjelp av Paint Bucket Tool. Bruk vinduet Lagstil til å legge til skygge, volum, glans osv. Til det nye laget.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Du kan gjøre et valg i form av en ramme ved hjelp av rektangelverktøyet eller det avrundede rektangelverktøyet. I det andre tilfellet får du en ramme med avrundede kanter. Trykk på U-tasten og sjekk valgvisningen og Sti-verktøyet i alternativlinjen. Tegn et rektangel, forskjøvet fra kantene på bildet med bredden på rammen.

Trinn 7

Høyreklikk på rektangelens kant og velg Gjør valg. Inverter valget med Ctrl + Shift + I, kopier til et nytt lag og fortsett som beskrevet ovenfor.

Anbefalt: