Hvordan Sortere Bilder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sortere Bilder
Hvordan Sortere Bilder

Video: Hvordan Sortere Bilder

Video: Hvordan Sortere Bilder
Video: Start med at sortere dine billeder før du starter din bryllupsfotobog 2024, April
Anonim

For å gjøre det enklere og mer interessant for deg, dine venner, familie og bekjente å se bildene du har tatt på dine reiser, ved en spesiell anledning eller bare slik, må bildene sorteres.

Hvordan sortere bilder
Hvordan sortere bilder

Bruksanvisning

Trinn 1

Samle alle bildene dine i en stor mappe. Vær oppmerksom på de bildene som ennå ikke er kopiert til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen, men som ligger på kameraets minnekort. Husk, kanskje noen bilder ble sendt av dine venner, bekjente eller slektninger via e-post og er fremdeles bare der. Ikke skille filene som er kombinert i en egen mappe. Når du ser på alle bildene, blir det lettere for deg å bestemme hvilke seksjoner du må lage for å sortere bildene.

Steg 2

Opprett en egen mappe på datamaskinen for hver seksjon. For eksempel "Reise", "Landskap", "Vår baby". Seksjonstitlene avhenger av emnet på bildene dine. Innenfor hver seksjon vil det være flere mapper der du skal flytte bildene. Så i "Reise" -delen vil det være mapper med navnene på byene og landene du har besøkt, mappen "Landskap" vil bestå av kunstneriske fotografier tatt av deg i byen eller i naturen. I seksjonen "Vår baby" vil du lagre barnets bilder.

Trinn 3

Flytt bilder til opprettede mapper. Åpne bildet, klikk "Lagre" -knappen og velg ønsket mappe. På denne måten kan du for eksempel plassere et bilde av barnet ditt som er tatt på ferie på sjøen, både i Reiseavdelingen og mappen Vår baby. Hvis det bare er ett tema for et bilde, er det bare å flytte det til riktig mappe.

Trinn 4

Del de mappene som er for store i to eller flere. For eksempel, hvis du gikk med familien en helg i skogen med det formål å aktivere rekreasjon, kan fotografiene som er tatt i denne perioden deles inn i mappene "Rabalka", "Grill", "Walk".

Trinn 5

Legg til billedtekst til bildene dine. Angi hvor, med hvem og hva du gjør i øyeblikket av bildet.

Anbefalt: