Hvordan Ta På Kjoler I Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ta På Kjoler I Photoshop
Hvordan Ta På Kjoler I Photoshop

Video: Hvordan Ta På Kjoler I Photoshop

Video: Hvordan Ta På Kjoler I Photoshop
Video: Lägg textur på text i Photoshop 2024, Kan
Anonim

En måte å prøve en luksuriøs kjole på uten å forlate hjemmet, er å legge en fil med et bilde av klærne på bildet og justere det til dimensjonene på bildet. For å gjøre dette må du bruke transformasjonsverktøyene til Photoshop-redigereren.

Hvordan ta på kjoler i Photoshop
Hvordan ta på kjoler i Photoshop

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - Foto;
  • - nettleser;
  • - en fil med et bilde av en kjole.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn et bilde av en kjole som krever minimale endringer når den legges på et eksisterende fotografi. Hvis modellen på bildet står med ryggen til fotografen, kan du se etter klær som er avbildet på samme måte. Du finner passende bilder i png-format på Internett-ressursene som er dedikert til å jobbe i Photoshop og Illustrator.

Steg 2

Trykk på Ctrl + O for å åpne filen med bildet og bildet med kjolen i en grafisk editor. Hvis arbeidsområdet i versjonen av Photoshop du bruker er organisert slik at du kan se begge vinduene med åpne dokumenter samtidig, slår du på Move Tool og drar kjolen inn i vinduet med bildet.

Trinn 3

Hvis du bare kan se en åpen fil i løpet av arbeidet, bytter du til vinduet med klær og velger hele innholdet i dokumentet med Ctrl + A-tastene. Det kan vise seg at du har kommet over et bilde med flere kjoler på ett lag. I dette tilfellet kan du spore ønsket plagg med Lasso-verktøyet. Før du starter arbeidet, må du sørge for at fjærverdien i lasso-innstillingene er null.

Trinn 4

Bruk Ctrl + C-tastene til å kopiere den valgte kjolen, gå til vinduet med bildet og lim inn klærne på toppen av det, og bruk Ctrl + V-kombinasjonen. Bruk alternativet Free Transform i Edit-menyen, og endre størrelsen på kjolen med størrelsen på bildet. Roter om nødvendig plagget med det samme alternativet.

Trinn 5

For å få en mer presis passform av kjolen på figuren, bruk Liquify-filteret ("plast"). Den kan åpnes ved hjelp av et alternativ fra Filter-menyen. Som standard vises bare det aktive kleslaget i Liquify-vinduet. For å kunne se kjolen og bildet, slå på alternativet Vis bakgrunn i filterinnstillingene og øk opasitetsverdien.

Trinn 6

Ytterligere arbeid kan være nødvendig hvis motivets lange hår er delvis dekket av et lag med klær. For å rydde i frisyren, dupliser laget med øyeblikksbildet med tastene Ctrl + J og legg den opprinnelige kopien over laget med kjolen. Separer håret fra bakgrunnen med ekstraktfilteret, som kan aktiveres ved å trykke Ctrl + Alt + X.

Trinn 7

Lagre det resulterende bildet ved hjelp av Lagre som-alternativet på Fil-menyen, og skriv inn et annet navn enn bildefilnavnet.

Anbefalt: