Hvordan Beregne En Bot

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne En Bot
Hvordan Beregne En Bot

Video: Hvordan Beregne En Bot

Video: Hvordan Beregne En Bot
Video: Красивая летняя женская кофточка с очень интересным дизайном рукава! Вяжем спицами. Часть 1. 2024, April
Anonim

En bot (eller en robot) er et program som utfører handlinger på en datamaskin uten hjelp fra mennesker. Nå er det ganske mange slike programmer: i spill, i telefonsvarer, men ofte bruker de roboter på Internett. Men hvordan skiller man det fra et menneske?

Hvordan beregne en bot
Hvordan beregne en bot

Bruksanvisning

Trinn 1

Oftest på internett brukes roboter for å skade en person. De sprer virus og spam, laster opp unødvendig informasjon til nettsteder, stjeler data og passord, etc. Hvis du følger noen sikkerhetsregler, kan du imidlertid beskytte datamaskinen mot dårlige konsekvenser.

Steg 2

Vkontakte blir ofte sendt meldinger som inneholder annonser eller spam, fra ukjente personer. Disse menneskene viser seg å være hackede roboter, og så sender andre programmer også meldinger fra dem. Meldinger av denne typen inneholder aldri nyttig informasjon, men bare noen lenker til ondsinnede nettsteder, hvoretter et stort utvalg av virus vises på datamaskinen. Noen av disse virusene er ofte veldig vanskelige å bli kvitt. Derfor bør du ikke klikke på ukjente lenker.

Trinn 3

Det er imidlertid ganske enkelt å skille roboter fra mennesker. Fordi fra programmer er det vanligvis massesending, da kan meldingene inneholde navnet ditt (og akkurat det du har skrevet). Noen ganger skrives et stort antall forskjellige tegn i stedet for et navn. Hvis brukerne får tilsendt en identisk melding, vil denne siden ganske enkelt bli blokkert. Og så er det sannsynlig at meldingen vil bli overført til så mange mennesker som mulig med en endring i noen ord, og noen vil definitivt bli fanget og følge lenken. Vær derfor forsiktig. Vanlige mennesker vil aldri kaste bort en lenke til et uforståelig nettsted.

Trinn 4

Det er roboter som kjøper konsertbilletter og deretter videreselger dem til en høyere pris. Og det hender også at flere kjøper en billett. For å unngå dette, kjøp bare billetter på pålitelige steder: nettsteder som har offisiell bekreftelse eller muligheten til å kjøpe en billett det ble snakket om på TV, radio osv., Samt i billettkontoret.

Trinn 5

Dette er ikke alle typer roboter som finnes. Vær derfor forsiktig med all mistenkelig informasjon. Husk at roboter er menneskeskapte programmer som gjør det samme. Når det gjelder kjøp, gjør dem på kjente nettsteder, men ikke gjennom en tredjepart.

Anbefalt: