Hvordan Lage Et Drageegg I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Drageegg I Minecraft
Hvordan Lage Et Drageegg I Minecraft

Video: Hvordan Lage Et Drageegg I Minecraft

Video: Hvordan Lage Et Drageegg I Minecraft
Video: Hvordan lage kjøkken som kommer opp fra bakken i minecraft 2024, Mars
Anonim

Dragon Mounts er et mod, takket være at du kan dyrke drager. En temmet drage kan fly rundt i spillverdenen. For å bli en drage-mester, må du lære å lage et drageegg i Minecraft.

Hvordan lage et drageegg i Minecraft
Hvordan lage et drageegg i Minecraft

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du spiller med installert mod, er den enkleste måten å lage et drageegg i Minecraft å få det fra to voksne. For å gjøre dette trenger du bare å ha dem i nærheten.

Steg 2

Du kan lage et drageegg uten mods og juks. For å gjøre dette må du komme inn i verden som kalles Edge. En stor sjef bor i den - Dragon of the Ender. Du kan få et drageegg i Minecraft hvis du dreper den onde sjefen.

Trinn 3

Opprinnelig skulle slutten verden være det siste stedet spilleren kom inn. Dragenes død i denne verden markerte slutten på spillet.

Trinn 4

For å drepe Draeon of the End, må du fylle på kraftige rustninger og våpen, bygge en portal til enden, flytte dit, finne sjefen og delta i slaget.

Trinn 5

Den eneste måten å beseire dragen på er å ødelegge kildene til dens påfyll av energi. Dette er store søyler som dyret flyr opp for å gjenopprette livet. Etter det må du skyte piler mot sjefen.

Trinn 6

Foreløpig er det fortsatt ingen fortsettelse av spillet, men etter en kamp med en ond sjef kan du lage et drageegg i Minecraft. I fremtiden lovet spillutviklerne å tenke på nye oppgaver knyttet til bruk av egg. I mellomtiden har den ingen betydelig fordel, men fungerer bare som en totem - et tegn på seier over sjefen.

Trinn 7

Hvis du klarte å lage et drageegg i Minecraft, må du prøve å installere Dragon Mounts mod og få en uforglemmelig opplevelse av å ri et brannpustende dyr.

Anbefalt: