Hvordan Vise Mkv-format

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Mkv-format
Hvordan Vise Mkv-format

Video: Hvordan Vise Mkv-format

Video: Hvordan Vise Mkv-format
Video: MKV кодек (Windows Media) 2024, Kan
Anonim

Mkv, også kjent som "Matryoshka" eller Matroska, er en av de populære beholderne for videoemballasje. Praktisk i og med at den kan inneholde lydspor på forskjellige språk, informasjon om deling av videoer i kapitler, menyer, undertekster og annen serviceinformasjon. Dessverre, for å se videoer i dette formatet, må du installere flere programmer. Imidlertid kan mkv alltid konverteres til et format som verken spilleren på datamaskinen din eller DVD-spilleren som er koblet til TV-en din har problemer med.

Hvordan vise mkv-format
Hvordan vise mkv-format

Nødvendig

  • - MKV Converter Studio-program;
  • - VLC-spiller.

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne mkv-filen i MKV Converter Studio. For å gjøre dette, venstreklikk på Legg til-knappen øverst til venstre i omformervinduet. Velg videofilen i det åpnede utforskervinduet og klikk på "Åpne" -knappen.

Steg 2

Velg formatet du vil få utdata. For å gjøre dette, klikk på pilen til høyre for profilfeltet. Dette åpner en liste over formater som mkv-filen kan konverteres til. I MKV Converter Studio er formater gruppert etter enhet: det er mulig å konvertere video til format for iPod, iPhone, flere andre mobile enheter, hjemmekinoanlegg, DVD og VCD. Konvertering til flash-format for YouTube er mulig.

Trinn 3

Flytt markøren over enhetsgruppen av interesse. En liste over formater åpnes til høyre. Velg formatet som støttes av spilleren som er installert på datamaskinen din, ved å klikke venstre museknapp på formatnavnet.

Trinn 4

Klikk på Innstillinger-knappen til høyre for Profilfeltet. I vinduet som åpnes, sjekk konverteringsinnstillingene: rammestørrelse, rammer per sekund, bithastighet og kodek for video og lyd.

Trinn 5

Spesifiser mappen der den konverterte videoen skal lagres. For å gjøre dette, klikk på mappeikonet til høyre i Output Path-feltet. Spesifiser stedet på datamaskinen der filen skal skrives etter konvertering. Klikk på OK-knappen.

Trinn 6

Klikk på Konverter-knappen for å begynne å konvertere videoen. Denne prosessen vil ta litt tid. Vent til det slutter. Du kan åpne den resulterende filen ved hjelp av spilleren som er installert på datamaskinen.

Anbefalt: