Hvordan Lage Programmet På Toppen Av Alle Vinduer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Programmet På Toppen Av Alle Vinduer
Hvordan Lage Programmet På Toppen Av Alle Vinduer

Video: Hvordan Lage Programmet På Toppen Av Alle Vinduer

Video: Hvordan Lage Programmet På Toppen Av Alle Vinduer
Video: 24 timer i CEMETERY OF Witches! BRUDETS GJOST har kidnappet gutta våre! Ny leir! 2024, April
Anonim

For å gjøre det lettere å bruke applikasjoner i Windows, er det mulig å installere vinduer i noen programmer på toppen av andre. Dette kan gjøres både ved hjelp av funksjonene til selve systemet og spesialverktøy.

Hvordan lage programmet på toppen av alle vinduer
Hvordan lage programmet på toppen av alle vinduer

Bruksanvisning

Trinn 1

Undersøk innstillingene for applikasjonen du trenger. De kan inneholde elementet "Kjør på toppen av andre vinduer", som må aktiveres. Men samtidig er det slike programmer, hvis prioritet ikke kan fastsettes ved systemmetoden, og bruk av spesielle applikasjoner er nødvendig.

Steg 2

Bruk ett av flere nyttige og gratis programmer som DeskPins. Dette programmet er egnet for alle versjoner av Windows. Den eneste ulempen er det engelskspråklige grensesnittet.

Trinn 3

Kjør programmet etter at installasjonen er fullført, og klikk på ikonet på oppgavelinjen med venstre museknapp. Etter det vil markøren endres til en liten nellike. Hold den over vinduet du trenger, og legg det på toppen av resten. Et annet klikk på skuffikonet frigjør forpliktelsen. Du kan også aktivere arbeidsmodus på toppen av alle vinduer ved å trykke Ctrl + F12.

Trinn 4

Installer et annet populært gratisprogram kalt OnTOP som et alternativ. I motsetning til DeskPins tillater det at bare ett vindu blir forankret oppå de andre. Dessuten er det helt på russisk.

Trinn 5

Kjør programmet og legg til applikasjonene som skal kjøres på toppen av andre vinduer når de startes, i spesiallisten. Som et resultat, hvis OnTOP lanseres, vil noen av programmene som legges til listen automatisk være på toppen av de andre. Du kan også bruke flere parametere. Når du for eksempel klikker på Avansert-knappen, kan du endre størrelsen på vinduet ved å spesifisere passende lengde og bredde.

Trinn 6

Prøv også å endre plassering av vinduet ved å krysse av for riktig sted. I tillegg kan du stille inn gjennomsiktigheten til vinduene, noe som får dem til å se bedre ut og samtidig lar deg se hvilke applikasjoner som kjører i bakgrunnen.

Anbefalt: