Hvordan Se Video I Ramme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Se Video I Ramme
Hvordan Se Video I Ramme

Video: Hvordan Se Video I Ramme

Video: Hvordan Se Video I Ramme
Video: 24 Часа на КЛАДБИЩЕ ВЕДЬМ! ПРИЗРАК НЕВЕСТЫ похитил наших парней! Новый лагерь блогеров! 2024, Kan
Anonim

Det er mange videospillere tilgjengelig for visning av videofiler, hvorav de fleste kan brukes til å spille av både lyd- og videofiler. Imidlertid er det også spesialiserte videospillere, hvis grensesnitt er maksimalt tilpasset for å fungere med videofiler.

Hvordan se video i ramme
Hvordan se video i ramme

Nødvendig

  • - videokodeker;
  • - videospiller.

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned fra Internett og installer den mest passende videokodekpakken på datamaskinen din. Codec er et program som koder / dekoder en datastrøm (signaler) for lagring og senere bruk. Datadekoding utføres når du viser eller endrer videofiler. De mest populære er for eksempel K-Lite Codec Pack, Windows 7 Codecs, DivX - en pakke med kodeker og spillere for å spille DivX-video på en datamaskin og i en nettleser.

Steg 2

Velg og installer på datamaskinen din en videospiller med avspillingsfunksjoner i videoformat, for eksempel Light Alloy, GOM Player, Winamp, QuickTime Player, eller bruk den innebygde systemspilleren - i Windows-operativsystemet er dette Windows Media Player og Media Player Classic - gratis multifunksjonelle lyd- og videofilspillere.

Trinn 3

Last ned og installer gratis Adobe Flash Player for å se FLV-filer som brukes av videotjenester som YouTube, RuTube og andre nettsteder for videohosting. Bruk Adobe Flash Player også når du viser filer i Flash-format, som den mest passende spilleren for dette formålet.

Trinn 4

Bruk SopCast når du ser på videoer direkte over Internett.

Anbefalt: