Hvordan Fjerne En Trojan Fra Datamaskinen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Trojan Fra Datamaskinen
Hvordan Fjerne En Trojan Fra Datamaskinen

Video: Hvordan Fjerne En Trojan Fra Datamaskinen

Video: Hvordan Fjerne En Trojan Fra Datamaskinen
Video: Как извлечь Carpass из магнитолы CD 30 OPEL? 2024, Kan
Anonim

En trojan (trojansk hest) er en type virus som er farligere enn andre vanlige ondsinnede ormprogrammer. Trojanere forklarer seg vanligvis som ufarlige applikasjoner, men faktisk har de ekstremt fiendtlige funksjoner.

Trojan er en wow hest
Trojan er en wow hest

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvordan smitter en datamaskin av en trojan? En intetanende bruker laster ned et antatt nyttig program fra Internett og lanserer det. Etter lansering er det ikke uvanlig at det vises en feilmelding eller noe lignende. "Vel, tilsynelatende lastet jeg ned et ødelagt program. Jeg må fjerne det," mener den ulykkelige brukeren, men datamaskinen er allerede infisert med en Trojan som trygt sender data til en bedragersk angriper som bor i PC-ens RAM, som tillater ham for å spore alle brukerhandlinger. Dermed stjeler svindlere vanligvis brukernes personlige informasjon, samt passordene deres, og bruker dem deretter til egne formål. Når du laster ned programmer fra Internett, vær oppmerksom på ukjente produsenter.

Steg 2

Du kan fjerne Trojan med et antivirusprogram. Imidlertid er ikke alle antivirusprogrammer i stand til å spore opp og nøytralisere noen trojanere. For å gjøre dette er det mer hensiktsmessig å bruke spesialiserte programmer for å fjerne denne typen virus. De håndterer ikke bare trojanere, men også med spyware, oppringere, adware og malware, samt systemkonfigureringsprogrammer (uautoriserte) og ormer.

Anbefalt: