Hvordan Stoppe Aktivering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stoppe Aktivering
Hvordan Stoppe Aktivering

Video: Hvordan Stoppe Aktivering

Video: Hvordan Stoppe Aktivering
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, Kan
Anonim

Windows-aktivering er en nødvendig prosedyre for å fortsette å bruke den lovlig. Du kan stoppe det på forskjellige måter, inkludert ved å angi lisensnøkkelen.

Hvordan stoppe aktivering
Hvordan stoppe aktivering

Nødvendig

Windows lisensnøkkel

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke har en Windows-lisensnøkkel, kan du kjøpe den på den offisielle Microsoft-serveren i "Kjøp" -delen, så vel som i forskjellige store online programvarebutikker - det er mange alternativer. Hvis du kjøpte Windows-operativsystemet med datamaskinen, kan du se etter lisenskoden på det spesielle klistremerket på datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. Skriv det inn i aktiveringsvinduet, ring Microsofts tekniske support og finn ut aktiveringskoden basert på produktets serienummer.

Steg 2

Hvis du ikke vil kjøpe en Windows-lisensnøkkel, kan du bruke en annen metode for å fortsette å bruke operativsystemet ved å oversette systemdatoen. For å gjøre dette, start datamaskinen på nytt, når du slår den på, trykker du på knappen for å gå til BIOS - vanligvis må du trykke på Delete-tasten for å gjøre dette. Skriv inn, om nødvendig, passordet, og bruk pilene til å gå til menyen for redigering av systemdatoen.

Trinn 3

Overfør den til den som tilsvarte installasjonsdatoen for operativsystemet, avslutt BIOS og lagre innstillingene. Gå til operativsystemet og se hvor mange dager det er igjen før aktivering. Denne metoden er ikke helt praktisk og har sine egne særegenheter i form av feil drift av mange programmer og feil visning av systemdatoen.

Trinn 4

Bruk metoden for å slette oppføringen ved aktivering av Windows-registeret, men husk at dette er ulovlig, som mange andre metoder for gratis aktivering av operativsystemet som tilbys av forskjellige internettressurser. Respekter utviklernes arbeid og bruk betalte lisensierte kopier av operativsystemet og andre programmer, eller bruk deres gratis kolleger, for eksempel operativsystemet Ubuntu. Mange av dem er enda enklere å bruke enn Windows.

Anbefalt: