Hvordan Stoppe Programgjennomføring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stoppe Programgjennomføring
Hvordan Stoppe Programgjennomføring

Video: Hvordan Stoppe Programgjennomføring

Video: Hvordan Stoppe Programgjennomføring
Video: Hvordan stopper man med at ryge? Magnus tester, og Bemærk henter inspiration i Norge I Kvit smøgerne 2024, Kan
Anonim

De fleste programmene som er installert på datamaskinen din, kjøres i bakgrunnen. De er ingen steder å se bortsett fra oppgavebehandling, men de laster hele systemet. Noen programmer må selvfølgelig stoppes for å frigjøre RAM-plass.

Hvordan stoppe programgjennomføring
Hvordan stoppe programgjennomføring

De aller fleste programvare kjører utelukkende i bakgrunnen. Slike programmer fungerer ikke i et vindu, og du kan bare se dem i skuffen (nederst til høyre) eller gjennom oppgavebehandling. Oppgavebehandling er et unikt verktøy som lar deg spore alle prosesser som kjører på datamaskinen din, se hvor mye plass de tar i RAM, og om nødvendig kan du bruke den til å stoppe utførelsen av programmer (både aktive og i skuffen).

Oppgavebehandling

For å stoppe kjøringen av et hvilket som helst program (bortsett fra skadelig programvare), kan du gå til Oppgavebehandling. Det er flere måter å aktivere dette verktøyet på. For eksempel kan brukeren trykke på tastekombinasjonen Ctrl + Shift + Del, og en ny åpnes oppå alle vinduer, der han må velge "Åpne oppgavebehandling". Den samme tastekombinasjonen hjelper til med å løse mange problemer knyttet til datafrysning. Du kan gjøre det annerledes. Det er nødvendig å klikke på pilen, som er nederst til høyre på skjermen, med høyre museknapp. En hurtigmeny vises der du må velge elementet "Start oppgavebehandling". Med dette systemprogrammet kan brukeren overvåke nettverksaktivitet, se belastningen på prosessoren (selv for hver kjerne separat), se aktive applikasjoner, prosesser og om nødvendig deaktivere dem.

Stoppe gjennomføringen av programmer

I tilfelle brukeren har behov for å stoppe utførelsen av et program, kan du bruke dette systemproduktet. Avhengig av om dette programmet er aktivt eller ikke, må du velge en bestemt fane. Kategorien Programmer viser bare de programmene som ikke kjører i bakgrunnen, det vil si at de er synlige. I kategorien "Prosesser" kan brukeren av en personlig datamaskin se absolutt alle prosesser som kjører på PC-en. Du kan stoppe utførelsen av programmet i "Programmer" -fanen ved å trykke på "Avslutt oppgave" -knappen, men først må du velge det. En advarsel vises. Hvis du virkelig vil stoppe gjennomføringen av programmet, bekreft deretter ditt valg. I kategorien "Prosesser" må du først også velge ønsket prosess og deretter klikke på "Stopp prosess" -knappen. I dette tilfellet vises også en advarsel. Det er verdt å merke seg at det er bedre å ikke fjerne programmene du ikke vet om fra prosessene, siden systemoppgaver også vises her.

Anbefalt: