Hvordan Avinstallere Hovedkortdrivere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avinstallere Hovedkortdrivere
Hvordan Avinstallere Hovedkortdrivere

Video: Hvordan Avinstallere Hovedkortdrivere

Video: Hvordan Avinstallere Hovedkortdrivere
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, Kan
Anonim

Umiddelbart etter at du har installert operativsystemet eller koblet til ny maskinvare, må du installere de aktuelle driverne for noen enheter. Hvis du allerede har installert drivere som er inkompatible med denne maskinvaren, er det bedre å avinstallere dem.

Hvordan avinstallere hovedkortdrivere
Hvordan avinstallere hovedkortdrivere

Nødvendig

administratorkonto

Bruksanvisning

Trinn 1

Når det gjelder hovedkort, er det mye vanskeligere å fjerne drivere for det enn for en enkelt enhet. Faktum er at det ikke er noen "hovedkortdrivere" som sådan. Denne pakken er et sett med drivere for hvert enkelt element på hovedkortet. Åpne Enhetsbehandling-menyen.

Steg 2

Undersøk innholdet i vinduet som åpnes. Finn "Computer" -elementet og utvid det. Vær oppmerksom på at du må bruke en administratorkonto. Høyreklikk på elementet i "Computer" -menyen og åpne egenskapene. Gå til "Drivere" -fanen og velg "Avinstaller".

Trinn 3

Hvis systemet ikke tillater deg å fjerne disse driverne, kan du finne den spesifikke defekte enheten, for eksempel "USB-kontroller" eller "Audio-kontroller". Gjenta prosessen med å avinstallere driveren.

Trinn 4

Husk at det sterkt ikke anbefales å fjerne drivere for viktige dataelementer. Hvis de ikke fungerer som de skal, er det best å oppdatere driverpakken med en gang. For å gjøre dette høyreklikker du på ønsket enhet og velger "Oppdater drivere". Velg nå "Automatisk søk og installasjon av drivere".

Trinn 5

Hvis du er usikker på hvilke drivere som passer for maskinvaren din, kan du bruke hjelpeprogrammet. Last ned Sam Drivers-databasen.

Trinn 6

Kjør RunThis.exe og velg Driver Install Assistance i et nytt vindu. Vent mens programmet som kjører analyserer datamaskinens tilstand.

Trinn 7

Velg nå driverpakker som må installeres eller oppdateres. Klikk på Installer valgte drivere. Velg alternativet Lydløs installasjon. Vent til driverinstallasjonsprosessen er fullført. Start datamaskinen på nytt og sjekk om maskinvaren fungerer som den skal.

Anbefalt: