Hvordan Avinstallere Et Program Helt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avinstallere Et Program Helt
Hvordan Avinstallere Et Program Helt

Video: Hvordan Avinstallere Et Program Helt

Video: Hvordan Avinstallere Et Program Helt
Video: Hvordan man fjerner et program helt fra computeren 2024, April
Anonim

I Windows-operativsystemet ledsages installasjonen av programmet av opprettelsen av mange oppføringer i forskjellige kataloger og systemregisteret. Når du avinstallerer programmet, slettes det meste av informasjonen, men noen filer gjenstår. For å opprettholde gode systeminnstillinger, bør disse filene fjernes.

Hvordan avinstallere et program helt
Hvordan avinstallere et program helt

Det er nødvendig

  • - Avinstaller verktøyverktøyet;
  • - CCleaner verktøy;

Bruksanvisning

Trinn 1

Logikken til Windows-operativsystemet er slik at med hyppig installasjon og fjerning av programmer, akkumuleres unødvendige filer i det på grunn av den dårlige ytelsen til standard Windows-avinstalleringsprogram. Dette fører til en økning i størrelsen på systemregistret og oppstartstid, og sannsynligheten for krasj øker.

Steg 2

For å fjerne programmet og alle spor etter dets tilstedeværelse på datamaskinen, bør du bruke tredjepartsprogramvare i stedet for standardavinstalleringsprogrammet for Windows. Spesielt gjør avinstalleringsverktøyet en veldig god jobb med å avinstallere programmer; det finnes på nettet.

Trinn 3

Kjør verktøyet. Finn den du skal fjerne, i listen over installerte programmer som åpnes. Velg det med musen, og velg deretter elementet "Slett det valgte programmet" i venstre kolonne i programmet. I neste vindu bekrefter du slettingen. Avinstalleringsprosessen vil begynne, etter at programmet er fullført, skanner registeret og datamaskinkatalogene for tilstedeværelse av filer i det slettede programmet.

Trinn 4

På slutten av skanningen vises en melding med en liste over funnet filer, og du blir bedt om å bekrefte sletting. Etter det vil alle spor av programmet bli fjernet fra datamaskinen. Programmet fungerer veldig pålitelig og raskt, derfor kan det anbefales som erstatning for standardavinstalleringsprogrammet for Windows.

Trinn 5

Siden ulike feil stadig akkumuleres i Windows, bør de løses med jevne mellomrom. For å gjøre dette, bruk CCleaner-verktøyet. Det lar deg rense datamaskinen for gamle filer, fikse registeret, det er praktisk å bruke den til å overvåke oppstartsmappen. Verktøyet finner du på Internett.

Trinn 6

For å rense registret og fikse feilene, start CCleaner, velg "Register" -elementet fra menyen. La alle elementene være merket i menyen som vises uendret, klikk på "Søk etter problemer" -knappen. Programmet vil sjekke registret og vise informasjon om feilene som er funnet. Klikk deretter på "Fix" -knappen. Velg alternativet for å lagre sikkerhetskopien i vinduet som vises. Etter at neste vindu vises, klikker du på "Fix marked" -knappen, alle feil blir eliminert.

Anbefalt: