Hvordan Sette Opp En Kalender

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Opp En Kalender
Hvordan Sette Opp En Kalender

Video: Hvordan Sette Opp En Kalender

Video: Hvordan Sette Opp En Kalender
Video: Hvordan sette opp en kalender for booking i Kajabi? 2024, Kan
Anonim

Kalenderapplikasjonen er tilstede på nesten alle moderne datamaskiner og mobiltelefoner. Hvis det er ønskelig, kan brukeren konfigurere det på en slik måte at for eksempel mottar påminnelser om kommende hendelser.

Hvordan sette opp en kalender
Hvordan sette opp en kalender

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til kalenderappen fra hovedmenyen på telefonen. Studer grensesnittet til programmet og legg merke til hvilke funksjoner det har. Vanligvis i hovedmenyen til applikasjonen skal det være et element "Alternativer", ved å klikke på hvor du blir ført til innstillingene i kalenderen. Her kan du stille inn gjeldende dato og klokkeslett eller konfigurere automatisk installasjon ved å sjekke med en spesiell server på Internett med jevne mellomrom.

Steg 2

Klikk på datoen du trenger i selve kalenderen. Avanserte telefonmodeller sørger for å føre en dagbok som indikerer kommende hendelser i kalenderen. Du vil se en liste foran deg, som hver linje tilsvarer en bestemt tid på dagen. Ved å klikke på linjene kan du fylle dem med hendelser og lage riktige notater. Her kan du også sette opp varsler om kommende arrangementer: til avtalt tid piper telefonen og minner deg om virksomheten din, slik at du ikke går glipp av noe viktig.

Trinn 3

Bruk tredjeparts kalenderapper hvis du ikke er fornøyd med standardappene. På Andoid-telefoner kan du for eksempel laste ned Bird Bar Notifications Tool og på Symbian - RemindMe. Takket være disse verktøyene kan du enkelt konfigurere kommende hendelser i kalenderen, samt påminnelser om dem som vises på hovedskjermen på telefonen.

Trinn 4

Sett opp kalenderen din på datamaskinen. I Windows-operativsystemet utføres overgangen til det ved å dobbeltklikke på klokken nederst til høyre på skjermen. Som standard kan du bare angi dato og tid, men hvis du trenger ekstra funksjonalitet i form av en dagbok, kan du prøve å laste ned en av de tilgjengelige betalte eller gratis applikasjonene på Internett.

Anbefalt: