Hvordan Sette En Kalender På Skrivebordet Ditt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette En Kalender På Skrivebordet Ditt
Hvordan Sette En Kalender På Skrivebordet Ditt

Video: Hvordan Sette En Kalender På Skrivebordet Ditt

Video: Hvordan Sette En Kalender På Skrivebordet Ditt
Video: Etter å ha lært denne hemmeligheten, vil du ALDRI kaste den gamle boremaskinen fra hammerboret! 2024, April
Anonim

Hvis du er redd for å gå deg vill blant viktige ting og hendelser, kan du starte en kalender på skrivebordet. Denne praktiske funksjonen lar deg raskt vise interessante datoer. For å se kalenderen, trenger du bare å minimere vinduene på skrivebordet.

Hvordan sette en kalender til skrivebordet ditt
Hvordan sette en kalender til skrivebordet ditt

Nødvendig

  • - Kameleontkalenderprogram;
  • - operativsystem Windows 7;
  • - bakgrunn med en kalender.

Bruksanvisning

Trinn 1

Du trenger ikke å installere noe program for å installere kalenderen på skrivebordet. Det er nok å finne spesielle bakgrunnsbilder på skrivebordet på internett, der en kalender er tegnet med den måneden du er interessert i. Skriv inn et søk med ordene "bakgrunnsbilde med en kalender" og legg til ønsket år. I søkeresultatene velger du bildet du vil ha med riktig oppløsning og lagrer det på datamaskinen. Ring deretter hurtigmenyen til bildet med musen og velg elementet med ordene "Sett som bakgrunnsbilde". Etter det blir bakgrunnsbildet med kalenderen installert på skrivebordet. Du kan endre det irrelevante bildet på samme måte ved å velge et annet bilde med de neste månedene.

Steg 2

Hvis du har Windows 7 installert, kan du legge den spesielle kalendermodulen som følger med operativsystemet på skrivebordet. Slike programmer kalles dingser. De er i gadgetbiblioteket i en ikke-aktivert form. For å komme til biblioteket, høyreklikker du på et tomt sted på skrivebordet og klikker på "Gadgets" -elementet. Denne handlingen vil få opp et vindu med små bilder. De tilsvarer gadgetene som er installert på datamaskinen. Velg et bilde med et bilde av en kalender. Hekt den deretter med venstre museknapp og dra den til skrivebordet. Du kan senere flytte kalenderen til et hvilket som helst annet sted.

Trinn 3

Det er mange små programmer som lar deg sette en kalender på skrivebordet. Et slikt program er Chameleon Calendar. Last ned programmet fra nettstedet www.softshape.com. Kjør chamcalendar.exe. Bekreft programvarelisensavtalen i vinduet som vises. Velg deretter stedet på datamaskinen der programmet skal installeres, og fortsett installasjonen ved å klikke på Installer. Når du er ferdig, klikker du på ordet Fullfør. Etter det åpnes et program med innstillinger. Her kan du velge størrelse, tema og andre kalenderinnstillinger. Etter å ha klikket på Bruk-knappen, blir kalenderen installert på skrivebordet.

Anbefalt: