Dokumentprofiler I Adobe Illustrator

Dokumentprofiler I Adobe Illustrator
Dokumentprofiler I Adobe Illustrator

Video: Dokumentprofiler I Adobe Illustrator

Video: Dokumentprofiler I Adobe Illustrator
Video: Elegant Company Profile Design - Speed Art - Adobe Illustrator CC 2024, Kan
Anonim

Når du oppretter et nytt dokument i Adobe Illustrator, kan du velge forskjellige profiler for forskjellige typer prosjekter. Hver profil inneholder forhåndsdefinerte innstillinger for størrelser, fargemodi, måleenheter, dokumentretning, gjennomsiktighet og oppløsning. Video- og filmprofilen bruker for eksempel piksler som enheter, og du kan størrelse på tavlen slik at den passer til bestemte skjermstørrelser. Som standard bruker alle profiler samme tegnebrett.

Dokumentprofiler i Adobe Illustrator
Dokumentprofiler i Adobe Illustrator

La oss se nærmere på tilgjengelige dokumentprofiler:

Skrive ut. Bruker en standard papirstørrelse og gir muligheten til å velge andre papirstørrelser fra en liste. Bruk denne profilen hvis du planlegger å sende en fil til utskrift til et utskriftsfirma på en høyoppløselig skriver.

Internett. Gir optimale innstillinger for publisering av et bilde på Internett.

Enheter. Oppretter et lite dokument for spesifikke mobile enheter. Du kan velge enheten du vil ha i størrelsesmenyen.

Video og film. Gir innstillinger for bestemte videostørrelser.

Grunnleggende CMYK. Bruker standard skrivepapirstørrelse som standard og gir et utvalg av andre størrelser. Bruk denne profilen hvis du planlegger å bruke bildet på en rekke medier.

Grunnleggende RGB. Som standard bruker den en tavlestørrelse på 800 x 600 piksler og gir et utvalg av andre størrelser for utskrift, video og Internett. Ikke bruk denne profilen hvis du planlegger å sende filen til et utskriftsfirma på en høyoppløselig skriver. Bruk denne profilen til å skrive ut til forbrukerskrivere eller bruke bildet på Internett.

Anbefalt: