Hvordan Stoppe Programmet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Stoppe Programmet
Hvordan Stoppe Programmet

Video: Hvordan Stoppe Programmet

Video: Hvordan Stoppe Programmet
Video: Как синхронизировать пульты Wii 2024, Kan
Anonim

Nesten alle applikasjoner og de fleste av systemprogrammene i dag bruker elementer i det grafiske grensesnittet til operativsystemet. Derfor, for å stoppe applikasjonen i normal vindusmodus, klikker du bare på ikonet med et kryss i øvre høyre hjørne av vinduet. Noen ganger er dette imidlertid ikke nok, eller det er ikke mulig å bruke denne metoden.

Hvordan stoppe programmet
Hvordan stoppe programmet

Nødvendig

Windows OS

Bruksanvisning

Trinn 1

Noen applikasjoner er konfigurert på en slik måte at å klikke på ikonet med et kryss ikke lukker programmet, men bare minimerer vinduet. Hvis du ikke er sikker på at du har avsluttet applikasjonen på denne måten, kan du se etter ikonet i skuffen og lukke programmet helt ved hjelp av det tilsvarende elementet i ikonets hurtigmeny - det åpnes ved å høyreklikke på objektet.

Steg 2

Et program som fungerer i fullskjermmodus og ikke har et vindu med et kryss i øvre høyre hjørne, kan lukkes ved hjelp av "hurtigtaster". Bruk hurtigtasten alt="Image" + F4 i stedet for å klikke på lukkvinduikonet for å avslutte, for eksempel et dataspill med full skjerm.

Trinn 3

Bruk Windows Task Manager til å "krasje" programmer. Hvis du ikke kan lukke applikasjonen på vanlig måte, trykker du på tastekombinasjonen Ctrl + alt="Image" + Delete. I noen versjoner av operativsystemet - for eksempel Windows XP - er dette nok for at administratorvinduet skal vises på skjermen, i andre - for eksempel Windows 7 - må du klikke på linjen "Start oppgavebehandling" i mellomleddet Meny.

Trinn 4

I linjen Programmer i avsendervinduet, finn linjen til ønsket program i tabellen. For "frosne" applikasjoner plasseres merket "Ikke svarer" i kolonnen "Status" i denne tabellen i stedet for "Kjører". Marker linjen i programmet og klikk på "Avslutt oppgave" -knappen.

Trinn 5

Hvis programmet du leter etter ikke er oppført, går du til Prosesser-fanen. Her er en lignende liste, men i stedet for navnene på programmer inneholder venstre kolonne - "Image name" - navnene på kjørbare filer. Dette kompliserer søket litt, men i høyre kolonne - "Beskrivelse" - er det en kort forklaring på formålet med hvert program eller dets fulle navn. Bruk dataene i disse to kolonnene, finn programmet du trenger, velg raden i tabellen og klikk på "Avslutt prosess" -knappen.

Anbefalt: