Hva Er Den Beste Programvaren For Videoredigering

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Den Beste Programvaren For Videoredigering
Hva Er Den Beste Programvaren For Videoredigering

Video: Hva Er Den Beste Programvaren For Videoredigering

Video: Hva Er Den Beste Programvaren For Videoredigering
Video: BEKJENNELSE: Urealistisk Vakre Melodier Som Berører Det Innerste Hjørner Av Sjelen! 2024, April
Anonim

I dag har sannsynligvis bare den late ikke prøvd å gjøre videoredigering. Å lage videoer er en interessant og spennende aktivitet. Videre er det mange programmer designet for å fungere med video.

Hva er den beste videoredigeringsprogramvaren
Hva er den beste videoredigeringsprogramvaren

Programvare for videoredigering

Hvis du vil lage din egen film fra bilder, videoer og musikk, kan du prøve den med den ganske enkle, men veldig kraftige Windows Movie Maker, som følger med standardutgaven av Windows-operativsystemet. Programmet kan importere video-, foto- og lydfiler, redigere (beskjære) musikk, kan ta et øyeblikksbilde av en ramme, legge til overganger mellom rammer.

Windows Movie Maker har også muligheten til å legge til bildetekster, teksting og lage titler. Programmet er i stand til å redigere en film i en av de valgte stilene med nesten noen få klikk. Det er sant at for eiere av Windows 7, Windows Movie Maker-applikasjonen må lastes ned fra det offisielle nettstedet: dette programmet er fraværende i "syv".

For å jobbe med video kan du også gi råd om å bruke Muvee Reveal-programmet, designet for raskt å lage dine egne filmer hjemme. Praktisk og enkelt applikasjonsgrensesnitt gjør samarbeid med Muvee Reveal til en fornøyelse. Alt er ekstremt enkelt i programmet: du legger til bilder, musikk, video, billedtekster og titler, stemmeakkompagnement til prosjektet. Tydelige innstillinger, muligheten til å style filmen (programmet har flere ferdige stiler for den ferdige filmen), innspilling i mest populære formater - og dette er ikke hele listen over Muvee Reveals funksjoner.

Redigering av programmer

Hvis du trenger å kutte en bestemt del fra videoen, kan Boilsoft Video Splitter og Nero, som er kjent for mange brukere, eller rettere sagt en av dens Nero Recode-applikasjoner, lett takle denne oppgaven. Så Boilsoft Video Splitter er i stand til å dele originalvideoen i flere like store deler og kutte et bestemt fragment. Det er ganske enkelt å jobbe med Nero, der du bare trenger å spesifisere begynnelsen på segmentet og dets slutt.

Det gir ingen mening å gi råd om hvilken videoredigerer du skal bruke: hver person velger et program for seg selv, og tar hensyn til målene for redigering og videoredigering. Men det vil ikke være malplassert å nevne de mest populære programmene for å løse spesifikke problemer. Så for å lage spesialeffekter, kan du gi råd om å bruke Adobe After Effects, ScenalyzerLIVE vil hjelpe til med videoopptak, Canopus ProCoder er egnet for videokoding, og du kan installere FormatFactory eller Video Convert Premier for å konvertere video fra ett format til et annet.

Et av de fullverdige videoredigerings- og videoredigeringsprogrammene er CyberLink PowerDirector 11, som importerer mediefiler, fanger dem fra kameraet, legger til titler og bruker forskjellige spesialeffekter på videoen. Programmet har muligheten til å velge objekter, skape en bilde-i-bilde-effekt på skjermen, forbedre kvaliteten på video, musikkfiler, lage en meny og brenne til en DVD. Den ferdige videoen kan også tas opp i formater for visning på en datamaskin, mobile enheter og for sending til Internett.

For de som har bestemt seg for profesjonelt å håndtere videobehandling, kan vi anbefale de multifunksjonelle programmene Pinnacle Studio og Sony Vegas, som kan fungere med flere videospor.

Anbefalt: