Hvordan Behandle Videoer Og Bilder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Behandle Videoer Og Bilder
Hvordan Behandle Videoer Og Bilder

Video: Hvordan Behandle Videoer Og Bilder

Video: Hvordan Behandle Videoer Og Bilder
Video: 24 часа на Кладбище с Владом А4 2024, Kan
Anonim

For behandling av foto- og videofiler er det begge verktøyene integrert i operativsystemet og tredjepartsprogrammer, hvorav de fleste har mer omfattende redigeringsfunksjoner. For å endre størrelse eller beskjære et bilde, er de vanlige verktøyene nok for deg, og for finere justeringer må du kjøpe ekstra programvare.

Hvordan behandle videoer og bilder
Hvordan behandle videoer og bilder

Nødvendig

programmer for redigering av bilder og videoer

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk standard Windows-programvareverktøy Paint Windows og Movie Maker for å følge standardprosedyrene for endring av størrelse, rotering, lysstyrke, kontrast og videobilder. Start dem fra Start-menyen, og åpne deretter et bilde eller en video ved hjelp av Fil-menyen.

Steg 2

Bruk tredjeparts programvareverktøy for å tilpasse videoopptaket mer detaljert. Sjekk også systemkravene deres på forhånd og sørg for at de samsvarer med egenskapene til datamaskinen din. Dette kan være programvareverktøy fra produsenten Sony, Nero, Pinnacle Studio og så videre. Vær oppmerksom på at de fleste av dem er betalt, og produktregistrering er nødvendig for å bruke dem.

Trinn 3

Bruk et av programmene du velger for å behandle bildene. Husk også at mange av dem ikke er gratis, for eksempel den mye brukte Adobe Photoshop, men blant gratis kolleger er det også ganske multifunksjonelle verktøy. Før du behandler bilder, anbefales det også å forhåndsvise videokurset om bruk av visse redigeringsfunksjoner.

Trinn 4

Også, hvis du vil lage et bilde i henhold til et bestemt utvalg, kan du bruke nedlastingen av operasjonsfilen, som støttes av grafikkeditoren din, og bruke den i stedet for uavhengig behandling.

Trinn 5

Hvis du vil forbedre bildeparametrene til et bilde eller en video, kan du laste ned et standard sett med operasjoner for dette eller prøve å gjøre bildet bedre ved å justere lysstyrke, kontrast, uskarphet og andre operasjoner selv, men vær oppmerksom på at hvis du opprinnelig hadde en fil med en liten oppløsning, ikke prøv å øke den for mye ved å erstatte antall piksler.

Anbefalt: