Hvordan Behandle En Stemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Behandle En Stemme
Hvordan Behandle En Stemme

Video: Hvordan Behandle En Stemme

Video: Hvordan Behandle En Stemme
Video: Michael Rune - Min Indre Stemme (feat. Nadia Gattas) (Official Video) 2024, April
Anonim

Stemmebehandling er en av de siste trinnene for innspilling av et spor. Det inkluderer å fjerne støy, justere volum og legge til effekter. For hvert av disse trinnene er det spesielle applikasjoner og plugins som passer for å jobbe i et bestemt lydredigeringsprogram.

Hvordan behandle en stemme
Hvordan behandle en stemme

Bruksanvisning

Trinn 1

Start med å fjerne støy. Nesten ethvert program for benkere passer for dette. Åpne et talespor i det, velg et tomt sted (der det ikke er noen stemme, men bare bakgrunnsstøy). Trykk på "Lær" -knappen, etter noen sekunder, trykk igjen for å fullføre skanningen. Bruk glidebryterne Reduksjon og terskel for å justere lydene andre steder i sangen.

Steg 2

Bruk de innebygde verktøyene til din favoritt lydredigerer for å justere volumbalansen: skru opp og ned bass, diskant og mellomtoner for optimal lyd. Stemmen skal ikke tilsløres av akkompagnementet.

Trinn 3

Bruk dedikerte programtillegg for å legge til ekko, etterklang, forvrengning og andre effekter som passer til karakteren og sjangeren til sangen. Hør hele tiden på området som behandles, sammenlign det du ønsker med det du mottok.

Anbefalt: