Hvordan Registrere Programmet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere Programmet
Hvordan Registrere Programmet

Video: Hvordan Registrere Programmet

Video: Hvordan Registrere Programmet
Video: Hvordan registrere en studentbedrift? 2024, Kan
Anonim

Det er sannsynlig at hvis du skriver et flott program som kan være nyttig for mange, vil du ønske å tjene penger på det. For å gjøre dette må du registrere programmet. Men du må sørge for at ett program bare fungerer for en bruker, og slik at han ikke kan distribuere det eller koden helt gratis eller til egen fordel, selv om arbeidet ble investert av deg.

Hvordan registrere programmet
Hvordan registrere programmet

Bruksanvisning

Trinn 1

For å unngå dette, det vil si for å beskytte programvareutviklingen din fra ulike uønskede, må du lage en algoritme der programmet vil være utilgjengelig for brukeren i full modus til han skriver inn registreringskoden som han skal betale deg for.

Steg 2

Lag et nytt skjema i det visuelle programmeringsmiljøet, der du plasserer to inndatafelt og en knapp. Det første inntastingsfeltet inneholder serienummeret til kopien av programmet, og det andre feltet inneholder registreringskoden (eller nøkkelen). Knappen tjener til å bekrefte dataregistrering. For enkelhets skyld, plasser to inntastingsfelt under hverandre, juster dem til venstre for skjemaet og midten, og midt knappen til høyre.

Trinn 3

For knappen, bruk attributtet Caption = “Register”, for det første inndatafeltet - Caption = “Ditt serienummer” og for det andre feltet - Caption = “Angi registreringskoden”.

Trinn 4

Forsikre deg om at hver datamaskin har sitt eget unike serienummer og registreringsnøkkel, som genereres strengt i henhold til en klart definert formel. For å gjøre dette må du sørge for at serienummeret genereres tilfeldig (RND) og skrives til en skjult fil, eller bedre til registeret, når du starter programmet.

Trinn 5

Forsikre deg om at nøkkelen til serienummeret beregnes av programmet etter en streng formel (for eksempel nøkkel = serienummer * 5/333 + 4). Det er den mottatte verdien som brukeren av programmet må oppgi for å låse opp det.

Anbefalt: