Hvordan Lage En Tegning I AutoCAD

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Tegning I AutoCAD
Hvordan Lage En Tegning I AutoCAD

Video: Hvordan Lage En Tegning I AutoCAD

Video: Hvordan Lage En Tegning I AutoCAD
Video: 3d моделирование отвёртки в AutoCAD 2015 2024, Kan
Anonim

AutoCAD (AutoCAD) er et datamaskinstøttet designsystem. En tegning i AutoCAD er en tegning i vektorformat med presise linjer og former i hvilken som helst skala. For å lage tegninger med hvilken som helst versjon av AutoCAD, må du bruke både tegneverktøy og spesielle redigeringskommandoer og "Eiendomsinspektør" -vinduet.

Hvordan lage en tegning i AutoCAD
Hvordan lage en tegning i AutoCAD

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne AutoCAD og velg Ny fra Fil-menyen for å opprette en ny prosjektfil.

Steg 2

Skriv inn enheter på kommandolinjen for å angi verdiene for lengde, vinkel og innsetting.

Trinn 3

Skriv inn kommandoen Dsettings for å åpne vinduet Tegneinnstillinger og aktivere tegneverktøy som plott, objektsnips og rutenett. Gjør de ønskede endringene i tegneinnstillingene, og klikk OK for å lukke vinduet Tegneinnstillinger.

Trinn 4

Skriv inn en tegningskommando. Skriv for eksempel Linje for å tegne en linje, Sirkel for å legge til en sirkel eller Rektangel for å legge til et rektangel. Klikk i tegningsvinduet for å lage et startpunkt for en tegningskommando. Klikk igjen for å fullføre objektet eller skriv “@ X, Y” eller “@ D <” (for skrå linjer) på kommandolinjen, der “@” er størrelsen i forhold til det første punktet i objektet, “X” er den horisontale avstanden fra de første punktene, "Y" er den vertikale avstanden, "D" er avstanden fra objektet, "<" definerer den skrå linjen, og "A" er linjens hellingsvinkel.

Trinn 5

Velg objekter og juster formene manuelt eller skriv inn spesielle kommandoer på linjen, for eksempel Trim, Extend, Move, Rotate and Mirror).

Trinn 6

Skriv Egenskaper på kommandolinjen for å åpne Properties Inspector-vinduet. Bruk Properties Inspector til å definere lag, farge, vekt og linjestil på objekter. I tillegg gir eiendomsinspektøren informasjon om tegne- og objektattributtene som radius, plassering og kommentar.

Anbefalt: