Arbeider Med Handlinger I Adobe Illustrator

Arbeider Med Handlinger I Adobe Illustrator
Arbeider Med Handlinger I Adobe Illustrator

Video: Arbeider Med Handlinger I Adobe Illustrator

Video: Arbeider Med Handlinger I Adobe Illustrator
Video: Изометрическая иллюстрация в Adobe Illustrator 2024, April
Anonim

Adobe Illustrator gir deg muligheten til å angre og gjøre om når du gjør feil mens du arbeider, og automatisere gjentatte handlinger for å spare tid på kreative oppgaver.

Handlingspanelet i Adobe Illustrator
Handlingspanelet i Adobe Illustrator

Angre og gjøre om endringer i Adobe Illustrator

Kommandoene Angre og Gjør om lar deg angre og gjøre om handlinger, korrigere feil i prosessen. Du kan angre eller gjøre om endringene etter at du har lagret dokumentet (men ikke etter at du har lukket og åpnet dokumentet på nytt).

For å angre, velg Rediger> Angre fra menyen, og gjenta, velg Rediger> Gjør om.

Du kan også tilbakestille filen til den sist lagrede versjonen ved å velge Fil> Tilbakestill fra menyen. Kan du ikke gjøre dette hvis du har lukket og åpnet dokumentet på nytt? og denne handlingen kan ikke angres.

Automatiser oppgaver

Grafisk design er preget av kreativitet, men det er gjentatte trinn i dette arbeidet som kan være veldig kjedelig - plassering og erstatning av bilder, korrigering av feil og klargjøring av filer for utskrift eller utlegging på Internett.

Adobe Illustrator tilbyr en rekke måter å automatisere repeterende handlinger på, noe som sparer deg mer tid til de kreative aspektene ved arbeidet ditt.

Handlingspanelet (Vindu> Handlinger) inneholder forskjellige oppgaver som er registrert mens du utfører handlinger i Adobe Illustrator - menykommandoer, verktøyalternativer, objektvalg og så videre. Når du spiller den valgte handlingen, spiller Adobe Illustrator alle oppgavene som er registrert i den.

Adobe Illustrator tilbyr forhåndsinnspilte handlinger for å hjelpe deg med de vanligste oppgavene. Disse handlingene er installert som et standardsett i handlingspanelet under programinstallasjonen.

Skript er et sett med kommandoer som ber datamaskinen om å utføre en bestemt sekvens av handlinger. Adobe Illustrator gir deg standardskript som hjelper deg med vanlige oppgaver. Du kan få tilgang til dem fra Fil> Skript-menyen.

Anbefalt: