Hvordan Skjule Cmd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skjule Cmd
Hvordan Skjule Cmd

Video: Hvordan Skjule Cmd

Video: Hvordan Skjule Cmd
Video: Hvordan lage spilevegg 2024, Kan
Anonim

Når du kjører batchfiler *.bat, åpnes et svart konsollvindu der du kan se fremdriften av kommandoer fra flaggermusfilen. Hvis du ikke vil at dette vinduet skal vises på skjermen, kan du skjule det på følgende måter.

Hvordan skjule cmd
Hvordan skjule cmd

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten. Lag en snarvei for flaggermusfilen din. Høyreklikk på snarveien og åpne egenskapene. Sett "Window: Minimized to Icon". Klikk Bruk og OK. I fremtiden kjører du ikke selve filen, men snarveien. Vinduet vises minimert i oppgavelinjen.

Steg 2

Alt fungerer, men det er et ikon for filen din på oppgavelinjen. Når du klikker på den, vises konsollvinduet med en kommandolinje igjen. Hvis dette ikke passer deg og du trenger at vinduet skal være helt usynlig, bruk deretter metoden beskrevet nedenfor. Bare tenk først på hvordan du om nødvendig vil stoppe en kjørende batchfil som ikke er synlig hvor som helst. Imidlertid avsluttes batch-filer vanligvis alene etter at alle kommandoer er utført. Men det hender at en endeløs syklus med å spore noen hendelser i systemet snurrer i dem, og det vil ikke stoppe i seg selv.

Trinn 3

Bruk cmdow-programmet. Dette er et veldig lite gratis verktøy, omtrent 15 kb i størrelse. Du kan laste den ned her: https://white55.narod.ru/soft/cmdow.zip. Etter at arkivet er pakket ut, er det umiddelbart klart til bruk, ingen installasjon er nødvendig. Den kan utføre flere funksjoner, men vi vil vurdere å skjule cmd med hjelpen

Trinn 4

For å gjøre konsollvinduet usynlig når du kjører en batchfil, plasserer du stien / cmdow @ / HID-linjen i den. Der "Sti" er banen til mappen der cmdow er plassert, for eksempel "C: / MyFiles". Kommandoen HID (skjult) skjuler vinduet. Hvis du erstatter den med MIN (minimert), blir vinduet minimert til ikonet på oppgavelinjen, som i trinn 1.

Trinn 5

Hvis du vil at konsollvinduet skal være usynlig rett etter oppstart, gjør linjen ovenfor den første i batchfilen. Vinduet vil kort flimre og forsvinne. Men du kan gjøre det annerledes. Plasser en linje med denne kommandoen etter noen av kommandoene, og du vil se prosessen med å utføre disse kommandoene, og bare etter at du har utført cmdow @ / HID, vil konsollvinduet forsvinne fra skjermen.

Anbefalt: