Hvordan Starte Systemet Som Administrator

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Starte Systemet Som Administrator
Hvordan Starte Systemet Som Administrator

Video: Hvordan Starte Systemet Som Administrator

Video: Hvordan Starte Systemet Som Administrator
Video: Preparation u0026 Administration of Meropenem (captioned) 2024, Kan
Anonim

Bruk av den innebygde administratorkontoen med forhøyede rettigheter kan ikke anbefales som en standardhandling, siden det betydelig reduserer datamaskinbeskyttelsen og fører til lanseringen av alle programmer med administratorrettigheter. Samtidig kan det i noen situasjoner være nødvendig å starte systemet på vegne av administratoren.

Hvordan starte systemet som administrator
Hvordan starte systemet som administrator

Bruksanvisning

Trinn 1

Logg deg på systemet med en lokal administratorkonto og åpne hurtigmenyen til skrivebordskomponenten "Computer" ved å høyreklikke (for Windows 7).

Steg 2

Spesifiser "Kontroll" -elementet eller åpne hovedmenyen "Start" og gå til "Kontrollpanel" -elementet for å aktivere den innebygde administratorkontoen med forhøyede rettigheter.

Trinn 3

Utvid lenken Administrative verktøy og velg Computer Management node.

Trinn 4

Utvid Verktøy-delen og gå til Lokale brukere og grupper.

Trinn 5

Utvid lenken "Brukere" og åpne tjenestemenyen til "Administrator" -kontoen ved å dobbeltklikke.

Trinn 6

Fjern merket for "Deaktiver konto" -boksen og bekreft anvendelsen av de valgte endringene ved å klikke OK.

Trinn 7

Gå tilbake til hovedmenyen "Start" og velg kommandoen "Logg ut".

Trinn 8

Utfør en ny pålogging med "Administrator" -kontoen på påloggingssiden og utfør de nødvendige operasjonene (for Windows 7).

Trinn 9

Trykk samtidig på Ctrl + Alt-funksjonstastene i påloggingsvinduet for Microsoft Windows XP, og trykk Del-tasten to ganger mens du holder Ctrl + Alt nede.

Trinn 10

Skriv inn verdien "Administrator" i "User" -feltet i Windows XP-påloggingsvinduet som åpnes, og skriv inn passordverdien i det tilsvarende feltet (hvis noen), eller la denne linjen være tom (hvis det ikke er passordbeskyttelse).

Trinn 11

Start datamaskinen på nytt for å bruke en alternativ metode for å aktivere den innebygde administratorkontoen med forhøyede rettigheter, og trykk på F8-funksjonstasten ved de første oppstartsoppføringene.

Trinn 12

Velg alternativet "Sikker modus" i menyen for valg av oppstartsalternativer som åpnes. Denne handlingen starter automatisk Windows XP-operativsystemet under den innebygde administratorkontoen.

Anbefalt: