Hvordan Fjerne Unødvendige Ting Fra Skjermen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Unødvendige Ting Fra Skjermen
Hvordan Fjerne Unødvendige Ting Fra Skjermen

Video: Hvordan Fjerne Unødvendige Ting Fra Skjermen

Video: Hvordan Fjerne Unødvendige Ting Fra Skjermen
Video: Hvordan bruke mindre penger?! 2024, April
Anonim

De sier at renslighet ikke skjer der de rydder opp, men der de ikke søppel. Hva skal jeg gjøre hvis det verste allerede har skjedd og dataskjermen er fylt med alle slags snarveier og ikoner, der skrivebordsbakgrunnen ikke er synlig? Rengjør selvfølgelig skrivebordet, og fjern alt unødvendig fra det.

Hvordan fjerne unødvendige ting fra skjermen
Hvordan fjerne unødvendige ting fra skjermen

Nødvendig

en datamaskin med Windows XP eller høyere installert

Bruksanvisning

Trinn 1

For å demontere mursteinene på skrivebordet, må du kjøre veiviseren for skrivebordsopprydding. For å gjøre dette, finn et hvilket som helst område uten ikoner på skrivebordet på datamaskinen og høyreklikk på det.

I hurtigmenyen velger du "Veiviser for opprydding av skrivebordet" i gruppen "Ordne ikoner". Startvinduet til rengjøringsveiviseren åpnes med en beskrivelse av hva dette verktøyet gjør. Klikk på "Neste" -knappen nederst i vinduet.

Steg 2

Velg snarveier som kan overføres til mappen "Ubrukt snarveier" uten å gå på bekostning av bekvemmeligheten med arbeidet ditt på datamaskinen. For å gjøre dette, se på listen over snarveier som ble åpnet i neste vindu i rengjøringsveiviseren. De sist brukte snarveiene viser datoen for den siste lanseringen. Hvis du ikke har startet applikasjonen ved hjelp av en snarvei på skrivebordet i minst en uke, kan du trygt fjerne den til mappen for ubrukte snarveier, som blir opprettet av rengjøringsveiviseren.

Fjern merket for avmerkingsboksene ved siden av etikettene du trenger daglig. Klikk på "Neste" -knappen.

Trinn 3

Sjekk igjen listen over snarveier som vil bli fjernet fra skrivebordet. Klikk om nødvendig på Tilbake-knappen og rediger listen. Deretter klikker du på "Fullfør" -knappen. Skrivebordet ditt blir ryddet opp.

Trinn 4

For å unngå å starte rengjøringsprosedyren manuelt hver gang, konfigurer du Desktop Cleanup Wizard. For å gjøre dette, velg "Egenskaper" i hurtigmenyen, som påkalles ved å høyreklikke på en tom plass på skrivebordet. I eiendomsvinduet klikker du på "Desktop" -fanen.

Klikk på "Desktop Settings" -knappen, og i vinduet som åpnes merker du av for "Rydd opp skrivebordet hver 60. dag". Klikk på OK-knappen, og i eiendomsvinduet klikker du på "Bruk" -knappen og OK.

Anbefalt: