Hvordan Lese Meldinger I Mail Agent

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese Meldinger I Mail Agent
Hvordan Lese Meldinger I Mail Agent

Video: Hvordan Lese Meldinger I Mail Agent

Video: Hvordan Lese Meldinger I Mail Agent
Video: Пару слов про Агент Mail.ru 2024, Kan
Anonim

Mail Agent er et gratis program for utveksling av korte meldinger online mellom brukere av mail.ru-postserveren, som fungerer på samme ICQ-prinsipp.

Hvordan lese meldinger i Mail Agent
Hvordan lese meldinger i Mail Agent

Nødvendig

Mail Agent-program

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg i mail.ru-postsystemet. For å gjøre dette, fyll ut de obligatoriske feltene i det aktuelle registreringsskjemaet på nettstedet og velg en pålogging for å komme inn. Dette er en nødvendig operasjon for å registrere deg hos en e-postagent, siden denne tjenesten ikke leveres til brukere av andre e-postservere. Hvis du har hatt en postkasse før, kan du bruke den til å logge på systemet.

Steg 2

Last ned e-postagenten, installer programmet på datamaskinen din og skriv inn påloggingsinformasjonen din. Du kan da motta og sende meldinger mens du er online. For å begynne å motta meldinger, velg samtalepartneren, finn ut kontaktene til vennene dine og legg dem til den spesielle listen over programmet. Etter det, når du mottar meldinger, vil du bli varslet om det ved hjelp av lydskjemaet til programmet, og kontakten som sendte deg meldingen vil bli uthevet i listen blant de andre.

Trinn 3

For å lese den mottatte meldingen, dobbeltklikker du på kontakten med venstre museknapp. I dette tilfellet vil du ha et nytt chattevindu. Hvis du trenger å se alle korrespondansemeldinger med en gitt bruker, høyreklikker du på kontakten og velger "Meldingsarkiv". Denne funksjonen er tilgjengelig som standard, men du kan deaktivere den hvis du ikke vil lagre meldingsloggen din på datamaskinen.

Trinn 4

Hvis du vil motta varsler om nye meldinger i e-postagentsystemet mens du gjør andre ting og andre programmer er åpne på datamaskinen din, kan du konfigurere meldingsvarsler i området for programmer som kjører i bakgrunnen nederst til høyre på oppgavelinjen. I varslingsinnstillingene til programmet merker du av i boksen ved siden av elementet "Varsle om nye meldinger". Bruk og lagre endringene.

Anbefalt: