Hvordan Lage En Boble Av Opplevelse I Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Boble Av Opplevelse I Minecraft
Hvordan Lage En Boble Av Opplevelse I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Boble Av Opplevelse I Minecraft

Video: Hvordan Lage En Boble Av Opplevelse I Minecraft
Video: Hvordan lage en dusj på minecraft (NORSK) 2024, Kan
Anonim

I Minecraft får karakteren erfaring under spillet, som er i spesielle områder. Det er nødvendig å reparere ting, fortrylle gjenstander, så mange nybegynnere vil forstå hvordan man lager en boble av opplevelse i Minecraft.

Hvordan få erfaring i Minecraft
Hvordan få erfaring i Minecraft

Bruksanvisning

Trinn 1

For å få erfaring i Minecraft, må du drepe mobs. Etter deres død faller flere bobler med væske ut, som fyller heltenes pumpeskala. Hver pøbel har forskjellige erfaringer. Alle bobler som faller fra døde enheter må hentes, så vil du se hvordan opplevelsesskalaen vil fylle opp nederst på skjermen.

Steg 2

Du kan lage en boble av opplevelse i Minecraft hvis du gruver forskjellige malmer. Unntakene er gull og jern.

Trinn 3

Det er også en slik metode for å få erfaringskuler i Minecraft, som å kjøpe den. For å gjøre opplevelsen på denne måten, må du dra til landsbyen og finne lokalbefolkningen som selger opplevelsesdrikken. Men hvis du spiller i overlevelses- eller hardcore-modus, er det umulig å lage opplevelse uten mobber.

Trinn 4

Hvis du klarte å få en opplevelsesdrikke, vil den vises i beholdningen din som en uthevet sfære. Men for å gjøre en opplevelse i Minecraft, er dette ikke nok. For å få erfaring, må du ta en boble fra lageret ditt og bryte den ved å kaste den på en hvilken som helst solid blokk og trykke på høyre museknapp for å plukke opp de falt kulene.

Trinn 5

Hvis du ikke spiller på en server, men i et enkelt spillerspill, er det mye enklere å gjøre opplevelsen i Minecraft. For å gjøre dette, trenger du bare å skrive kommandoen / xp i chatten. Spillkonsollen for å skrive kommandoer påkalles ved å trykke Y-tasten på tastaturet.

Anbefalt: